Skip to main content

Caravana Românii au talent ajunge în București. Când are loc ultima oprire

 

Screen Shot 2015-01-08 at 2.50.24 PMPreselecțiile pentru show-ul Românii au talent se apropie de final. Ultima oprire a caravanei va avea loc luni, 12 ianuarie, în București.

Publicitate

După ce la Braşov, Galaţi, Cluj, Timişoara, Craiova, Chişinău şi Iaşi mii de români au făcut spectacol în cadrul caravanei, luni, începând cu ora 10:00, aceştia sunt așteptați la Hotel Phoenicia din Bucureşti, pentru a-şi arăta talentul în fața celor patru jurați de la Românii au talent.

Pro TV va difuza din primăvară cel de-al cincilea sezon al show-ului Românii au talent, care îi are în juriu pe Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis.

Înscrierile pentru ediția din acest an se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor organizate în Bucureşti.

Emisiunea Românii au talent pune la bătaie 120.000 de euro, drept premiul cel mare, și unul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul Vânător de talente şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro sau poate câştiga invitaţii VIP la etapele semifinalelor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu