Skip to main content

Cum arată coperta Charlie Hebdo pentru primul număr după atentat. Publicația apare mâine în 3 milioane de exemplare

 

Screen Shot 2015-01-13 at 9.43.45 AMReprezentanții publicației Charlie Hebdo au dezvăluit aseară cum va arăta primul număr al săptămânalului de satiră după atacul terorist de săptămâna trecută care a decimat echipa redacțională.

Publicitate

Pe coperta ziarului este înfățișat profetul Mahomed, care ține în mână o hârtie cu cel mai puternic mesaj proclamat după atentat "Je suis Charlie", alături de de textul: "Tout est pardonne" (totul este iertat), potrivit cotidianului Liberation.

Charlie Hebdo va apărea, ca de obicei, mâine la chioșcuri. Această ediție, cu numărul 1178, va fi tipărită în 3 milioane de exemplare, în condițiile în care săptămânalul avea în mod obișnuit un tiraj de 60.000 de copii, potrivit ziarului francez Liberation. Ediția de mâine a săptămânalului de satiră va fi tipărită în 16 limbi.

Toate încasările pentru primul milion de exemplare vor merge la Charlie Habdo, reţeaua de distribuţie acceptând să lucreze gratuit, potrivit agenției AFP.

Potrivit avocatului publicaţiei satirice, viitorul număr va conţine caricaturi cu Profetul Mahomed şi va fi editat în 16 limbi, mai scrie agenția de presă franceză.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu