Skip to main content

DERAPAJ în goana după clickuri. Președintele Iohannis, "spânzurat" de topică în EVZ, Cancan și Libertatea

 

evz_iohannis
UPDATE. La câteva minute după apariția acestui articol, știrea cu Iohannis nu mai apare pe site-ul Evz. Captura, la sfârșitul articolului. 

Publicitate

ALĂTURARE NEFERICITĂ. Când presa senzațională merge prea departe. Un titlu care induce în eroare pe Evenimentul zilei, Cancan și pe Libertatea. „Dramă pentru Klaus Iohannis. A fost găsit spânzurat”, au anunțat cele trei publicații, două tabloide, iar cealaltă care se poziționează ca fiind de calitate.

Înțelesul titlului era însă altul decât pare la prima vedere. La citirea știrii, aflăm că „a fost găsit spânzurat”, un apropiat al președintelui Klaus Iohannis.

Articolul din EVZ, care prezintă doar o frază din știre, face trimitere către site-ul cancan.ro.

Pe pagina de Facebook a tabloidul Libertatea, cititorii au taxat aspru titlul neinspirat.

libertatea_iohannis

evz_
La scurt timp după ce paginademedia.ro a semnalat derapajul din EVZ, știrea cu Iohannis a fost ștearsă

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Gsp.ro este cel mai prost exemplu de "asa da".

    Chiar nu e cazul sa comentati aiurea, cand ei pun pe site femei goale cu liga lor sexy si stiri nebune. Lasati postacii, nu are rost.
  • Lăsând la o parte tabloidele, care au publicul lor, site-urile așa zis „serioase” au ajuns o mizerie! În primul rând evz.ro, capital.ro și realitatea.net (care dețin supremația la acest capitol), continuând cu jurnalul.ro, gândul.info și chiar și site-ul agenției de știri Mediafax. O RUȘINE! Publicul ar trebui să sancționeze acest stil de teasing care desconsideră intelectul cititorilor. De fapt, am impresia că publicul educat o face deja, site-urile menționate rămânând să concureze cu cancan.ro, wowbiz.ro, libertatea.ro, etc.

    Se poate face și teasing mai inteligent, fără a-ți considera publicul în ultimul hal (exemplu: gsp.ro).

Trimite un comentariu