Skip to main content

Prima TV lansează reality show-ul "Revendicarea". Emisiunea este realizată de Mihai Ursu, fostul prezentator al „112 - Poliţia în acţiune”

 
Revendicarea_Mihai Ursu (1)
Revendicarea_Mihai Ursu (1)

Revendicarea_Mihai Ursu (1)Din 12 ianuarie, Prima TV are un nou reality-show în grila de programe. Noua emisiune denumită Revenidicarea va fi prezentată de Miahi Ursu şi îşi propune să vină "în ajutorul românului simplu, ale cărui drepturi au fost încălcate sau ignorate de autorităţi", potrivit unui comunicat de presă al televiziunii.

Publicitate

Mihai Ursu, despre Revendicarea:

„Revendicarea este 100% reality', dinamică, plină de adrenalină, iar pentru echipa noastră nu există obstacole în cazurile investigate. Misiunea noastră este să găsim soluţiile care până acum au fost amânate din ignoranţa, incompetenţa sau pura delăsare a celor responsabili”, spune Mihai.

În fiecare ediţie, trei cazuri independente vor fi analizate, iar echipa emisiunii va încerca să le găsească o rezolvare.

"Mihai Ursu porneşte în căutarea dreptăţii pentru victimele sistemului social, politic sau economic românesc. Românii care până acum au bătut la uşi închise şi au fost amăgiţi de bănci, administraţii financiare, primării, societăţi de asigurare, inspectorate, instituţii de sănătate, comercianţi sau chiar de Guvern, au acum o nouă speranţă în Revendicarea”, se mai arată în comunicatul Prima TV.

Despre Mihai Ursu:

  • Mihai Ursu are o carieră jurnalistică de aproape 20 de ani şi experienţă în reportaje de investigaţie şi anchete.
  • Jurnalist acreditat la Ministerul de Interne şi la Ministerul Apărării Naţionale, el şi-a început "misiunea de justiţiar" la Prima TV în 2002, cu emisiunea „112 - Poliţia în acţiune”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefanrozalia stefanrozalia
    doresc ca prin intermediul Media sa rezolvam problema terenurilor agricole vandute abuziv de primarii si nu retrocedate celor in drept --mostenitori-- unde s-au facut mari afaceri banesti intre primari , ingineri,notari si cetetenii italieni .
  • utopia utopia
    E vorba de revendicarea banilor neplatiti angajatilor prima?
  • boro boro
    De Utopia ce se mai aude?.
  • Binggle Binggle
    foarte plictisitoare emisiunea

Trimite un comentariu

sus