Skip to main content

Pro TV a cumpărat franciza The Farm, un reality-show precum Big Brother, dar la fermă

 

Screen Shot 2015-01-05 at 3.35.18 PM

Publicitate

Pro TV va realiza varianta românească a reality-showului The Farm, un format internațional creat de producătorul Survivor.

The Farm (Ferma) este un reality-show creat de producătorul suedez Strix. Formatul a fost creat în urmă cu aproximativ 13 ani, iar în prezent este distribuit în peste 40 de țări. The Farm este unul dintre cele mai populare formate ale lor, alături de Survivor, The Bar și Fame Factory.

La fel ca în reality-show-ul Big Brother, show-ul The Farm îi provoacă 12 oameni să trăiască împreună într-o fermă. Acolo, concurenții trebuie să muncească la fel ca niște fermieri obișnuiți, cresc animale și fac agricultură.

Eliminările vor face parte din concurs, cei eliminați fiind deciși prin probe eliminatorii sau lăsați în soarta votului publicului.

O versiune cu celebrități e de asemenea comună în multe țări unde a fost filmat The Farm.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Sssi ce se va intampla cu romanii au talent ,las fierbinti , kitchen nightmares? Nu stiu dc dar cred ca Slovacia si Slovenia sunt mai in urma. Nu cred ca va functiona la noi. Am mai vazut din astea.
  • Nu stiu exact structura formatului "The Farm" ... dar ma gandesc ca vor avea zilnic cate o emisiune de jumatate de ora si o data pe saptamana o emisiune mai completa de cateva ore ... daca imi aduc bine aminte asa parca a fost si la Big Brother , pe Prima , acum multi ani.
  • The Farm este unreality show cu mare succes la public in tarile unde a fost difuzat. Statiile CME din Slovakia si Slovenia au difuzat The Farm de la 20.30, cu audiente foarte bune. The Farm va fi difuzat zilnic, pe ProTV, de la 20.30.
  • dupa mine asta ar fi chiar o idee neinspirata. emisiunile respective cauta un anumit public care nu cred ca va fi interesata de The farm. dar e posibil.
  • Cred ca va fi dupa-amiaza, pe tronsonul 14 - 17, la bataie cu Mireasa pentru... si Te vreau linga mine...

Trimite un comentariu