Skip to main content

Realitatea Plus, deținută de Cozmin Gușă, a început să emită cu o zi înainte să-i expire licența

 

Sursa foto: HD Satelit
Sursa foto: HD Satelit

Publicitate

Postul Realitatea Plus, deținut de Geopol Internațional (în care acționari sunt cu părți egale Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru) a început să emită vineri seara, potrivit HD Satelit.

Televiziunea a începută să emită cu o zi înainte ca licența să-i expire.

Este aceeasi frecventa prin care emit și Realitatea TV și Money Channel. Programele sunt diferite faţă de cele difuzate de Realitatea TV, mai menționează sursa citată. Postul difuza diverse știri, inclusiv internaționale, fără crainic ( cu voice-over ).

Realitatea Plus a primit licență audiovizuală prin satelit la data de 17 ianuarie 2013, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Realitatea plus a fost prezentat drept un post cu un program tematic cu știri și informații, cu difuzare națională și internațională în principal în Balcanii de vest și Republica Moldova. Programul anunțat era limba engleză, iar pe crawl erau informții traduse în limba țării în care este difuzat postul.

Întrucât postul nu a fost lansat într-un an de la primirea licenței, compania Geopol Internațional a mai obținut două amânări de câte șase luni, lucru permis de Legea audiovizualului.

Sâmbătă, 17 ianuarie, urma să expire cea de-a doua amânare a lansării postului TV, astfel că licența Realitatea Plus ar fi fost retrasă de Consiliul Național al Audiovizualului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu