Skip to main content

Romantic FM a împlinit 21 de ani

 

Romantic FMRomantic FM, unul dintre posturile de radio deținute de Grupul Media Camina (Intact), a împlinit ieri 21 de ani de la prima emisie.

Publicitate

În data de 4 ianuarie 1994, programele Romantic FM s-au auzit pentru prima data în eter.

Unul dintre primele radiouri private lansate în România, Romantic FM difuzează zilnic o selecție de cântece, poziționându-se ca "generator al muzicii de calitate", având ca slogan "muzică, nu zgomot".

Romantic FM emite pe frecvența 101.9FM si pe www. romanticfm.ro.

AUDIENȚE. 

Romantic FM s-a bucurat de o creștere consistentă de audiență în vara anului trecut, când postul de radio se situa pe locul șapte în topul pe București, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Radio Romantic a surclasat Radio 21 și Rock FM cu o audiență medie de aproape 106.000 de ascultători din București, potrivit unui studiu de audiență radio, realizat în perioada 28 aprilie – 17 august 2014 de două institute de sondare, IMAS și GFK.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • In articol este vorba despre unul dintre cele mai longevive si apreciate - de catre public - radiouri din Romania, o tara care baga afacerile in pamant, cu predilectie. Daca nu exista ceva pozitiv de transmis celor care muncesc acolo si o fac bine, tacerea e de apreciat. :)
  • La multi ani ! As fi preferat sa aiba Voiculescu 21 de ani ;) . Ma mir ca nu auzim o oda pe frecventele Romantic sau Zu . Poate face baiatul ala cu rimele una pt Voiculescu
  • Radioul preferat a lui Voiculescu. Cred ca petrecere de 21 de ani se va tine maine seara cand va iesi de la Rahova.
  • L-am descoperit in Bucuresti si plecat fiind in tara l-am pierdut...ptr ca nu pot fi conectat pe net tot timpul. Muzica faina, mai mult vechitura, ce mai...Pacat ca nu au investit deloc in frecvente pentru a fi auziti in toata tara, asa cum au facut cei de la Magic FM...insa astia sunt mai comerciali, ii poti asculta...Romanticul te baga in boala cu melodiile anilor 70.

Trimite un comentariu