Skip to main content

Serialul Las Fierbinți, în reluare la Pro TV, începând de mâine

 

Las Fierbinti sezonul 5Las Fierbinți, unul dintre serialele cu cea mai mare audiență din ultimii ani, va fi redifuzat săptămânal de Pro TV.

Publicitate

Începând de mâine, în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 20.30, televiziunea din Pache Protopopescu va redifuza mai multe episoade din sezonul cinci, dar și episodul special cu povestea de început a personajelor din Fierbinți.

La jumătate lunii noiembrie, Pro TV a difuzat ultimul episod al sezonului șase din Las Fierbinți. În prezent, echipa serialului de comedie lucrează la sezonul numărul șapte.

AUDIENȚE. Las Fierbinți a fost cel mai urmărit în luna noiembrie, producția fiind urmată în top de două seriale turcești de la Kanal D, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Serialul românesc de comedie de la Pro TV, ajuns la final luna trecută, a avut o medie de 902.000 de persoane pe minut, la nivel urban.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • inca nicio stire despre lipsa de profesionalism din trustul pro? a mutat fara sa anunte telenovela turceasca pe acasa tv unde a decalat cu jumatate de ora toate serialele, de asemenea fara anunt prealabil. s-a cam terminat cu deciziile inteligente de pe vremea lui sarbu. un lituanian si o bulgaroaica baga caruta in stalp. noroc ca a fost sarbu baiat destept si a creat generatia pro.

Trimite un comentariu