Skip to main content

Ștefan Stan, primul concurent la Ferma Vedetelor

 

Stefan Stan - Killer Karaoke

Publicitate

Ștefan Stan, cel care a câștigat marele premiu în primul sezon al Vocii României, va păși în Ferma vedetelor, emisiune ce va fi difuzată la Pro TV. El este primul nume din lista celor 12 vedete care vor locui timp de trei luni, izolate, la fermă, în condiții de acum 100 de ani, anunță postul de televiziune.

Ștefan Stan: „Am acceptat să fac parte din acest proiect pentru că îmi plac foarte mult provocările, iar acest format reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cred că o să fie foarte greu și cu cât voi sta mai mult la Fermă, cu atât va fi mai dificil. Nu te lupți doar cu oamenii de acolo și cu caracterele lor, ci și cu timpul. Pe lângă acestea, mai sunt alte multe impedimente, precum lipsa de hrană, electricitate, internet, dar cea mai importantă: lipsa confortului de acasă”, declară Ștefan Stan.
Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii, îi va aduce pe telespectatori în fața televizoarelor de luni până joi și sâmbăta, de la 20:30. Publicul va fi martor la viața de la fermă și va descoperi cum vor face față provocărilor, cele 12 vedete obișnuite cu o viață plină de comfort.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Iulian, eu nu imi permit sa o contrazic pe Andreea Balan, care spunea ca piesele compuse de Keo pentru ea nu au ajuns pe radio. Cauta interviul si fa-te de ras. :)) Loredana nu este stiuta de nimeni? Atunci cum de isi permite sa tina concerte cu bilet, lucru pe care nici Andra nu il face? eu le doresc cariere lungi la ambele. comparatia mea a fost una fortata pentru a sublinia cat de usor poti sa desconsideri o vedeta.
 • Zici tu ca Andreea Balan nu este la Radio ? Ce radio asculti? Manele FM? Sorry, ea nu este cocalara. Da pe Kiss sau ZU sa vezi ca apare macar o data pe zi, iar Andreea apare la "TE CUNOSC DE UNDEVA!", inainte de a da nume de vedete informeaza-te de trecutul lor. Si despre Andra si Loredana, ce vedete mai sunt astea? Defapt, Andra este, dar Loredana? Inafara de jurata la Vocea nu o stie nimeni, muzica ei nu se prea asculta.
 • 1. Stirea a fost completata ulterior.
  2. O stire trebuie sa fie completa; "se stie postu" e valabil doar pentru o parte a cititorilor.
  3. E "Pagina de media", prezumam ca trebuie sa fie etalon in comunicare.
 • @Gino : hai sa o vedem inainte. :)) tu pe cine asteptai? pe Madonna? nu se poate. este un prim nume bun pentru genul asta de emisiune. sincer, ma asteptam la castigatorul Masterchef, dar poate ca va fi si el.
 • mile si toti ceilalti, ati ajuns la un nivel insuportabil. schimbati-va numele in ceva cu antena, fiindca se vede ca si daca era Andra anuntata tot nu erati multumiti. toata lumea stie ca la formatele astea nu o sa le vedeti pe Andra si Loredana. peste tot apar vedete de mana a doua sau a treia, a caror cariera e pe duca sau e in curs de formare. ideea este ca fata de ce vedeti la La maruta, Acces direct, Un show pacatos, Stefan Stan poate fi considerat nu doar vedeta, ci super-vedeta. Andreea Balan nu s-a auzit in ultimii ani pe radio mai mult ca baiatul asta. :)) Nu mai departe de acum vreun an cred ca prezenta ceva la Prima Tv. Asa ca mai incet cu vaicarelile. E un prim nume bun. Ia mergeti si cautati ce mari vedete au participat la acest show pe afara. :))
 • citeste mai bine, apare numele televiziunii
  "Ștefan Stan,......... va păși în Ferma vedetelor, emisiune ce va fi difuzată la Pro TV. El este primul nume din lista celor 12 vedete ......."
 • Cand in muzica nu ai niciun viitor, ajungi sa accepti si roluri din astea de cobai prin tot felul de reality show-uri obosite.
 • Se stie postu de televiziune.
  Ptr Mile : cind ex-vedetele Pro tv s-au prostituat la Antene ptr niste audiente modeste nu a fost nicio problema.
 • Asta le este valoarea...Degeaba au cistigat un concurs de tinere talente, nu ii cauta nimeni sa cinte. Au incercat sa il ridice cu o presupusa relatie cu Mantea parca - dar nu a functionat marketigu. Un cintaret de mina a treia...ori a patra...

Trimite un comentariu