Skip to main content

Stelian Tănase, şeful TVR, cere SRI retragerea agenţilor acoperiţi din televiziunea publică

 
Stelian Tănase
Stelian Tănase

Stelian Tănase

Publicitate

Stelian Tănase, şeful, solicită Serviciului Român de Informaţii (SRI) să dispună retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR, scrie Mediafax.

În acest sens, Stelian Tănase i-a transmis, miercuri, o scrisoare directorului interimar al SRI, generalul-locotenent Florian Coldea.

„În urma recentelor declaraţii ale domnului George Maior, fost director al SRI, prin care a afirmat, indirect, că Serviciul Român de Informaţii are ofiţeri acoperiţi în presă, vă solicit să dispuneţi retragerea acestora din cadrul Televiziunii Române", spune Stelian Tănase.

"Domnul George Maior, în calitate de director general al Serviciului Român de Informaţii, a declarat că identitatea ofiţerilor acoperiţi din presă nu va fi aflată niciodată, deoarece «e vorba de ofiţeri acoperiţi şi de secrete de stat». Prin urmare, vă solicit retragerea ofiţerilor acoperiţi din Televiziunea Română, care trebuie să funcţioneze independent şi să ofere cetăţenilor informaţii corecte şi echidistante", precizează Stelian Tănase.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Stelica e atit de lovit de Alzheimer incit in scrisorica adresata generalului Coldea vorbeste despre nu stiu ce CA din septembrie 2013. Saracul Stelica! In septembrie 2013 nici macar nu era in CA. E bolnavior rau Stelica.
  • unu4 unu4
    Nea steliane cauta-i pe langa mata bre, incepi cu dinozaurii pe care i ai adus, ca ne ai umplut ecranul cu ei .
  • Loredana Groazescu Loredana Groazescu
    Ghici cine sare in apararea lui Stelica? NIstorescu Cornel. Unde? In Cotidianul? De ce? Fiindca Stelica il plateste cu banii TVR. Ghici ce face Stelica- Contracost? Il lauda pe blogul personal pe Nistorescu. Oare cind ii umfla DNA pe indivizii astia care fac cooperativa in TVR?
  • Cancan Cancan
    http://www.cancan.ro/actualitate/jurnalista-tvr-aura-poterasu-legaturi-nepotrivite-cu-o-retea-de-prostitutie-de-lux-primarul-sectorului-3-era-client-stabil.html
  • Livia Pila Livia Pila
    Saracul Stelica! Oare de ce il lasa bunul Dumnezeu sa sufere atit? Chiar nu il poate ajuta nimeni? E cumplit! Sarmanul mos Stelu!
  • prozac prozac
    Stelica, in momentele rare de luciditate retraieste in continuu anul 1989 , prigoana securista , ciorbele servite in graba pe la prieteni si bineinteles ofiteri acoperiti peste tot. cred a de aia sparge peretii noului birou . poate , poate da de vreun urechist ascuns strategic in dozele de la current. io ofiteri acoperiti nu stiu, dar sunt cativa motani la contabilitate de la DGIPI, in parcare un stol de porumbei desantati de DGIA iar la intrare patruleaza doi dulai din echipa Delta SIE...la final un sfat, nea stelica, nu mai fa cafea dimineata cu apa din vaza de flori ca uite rezultatul...

Trimite un comentariu

sus