Skip to main content

Supermodels by Cătălin Botezatu debutează pe 7 februarie la Kanal D

 

Catalin Botezatu
Show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu” începe din 7 februarie, la Kanal D, și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:30. Producția lui Cătălin Botezatu, care a fost în trecut la Antena 1 și s-a mutat la Kanal D vine și cu o schimbare. Concurenții acestui sezon vor fi și fete și băieți.

Publicitate

Alaturi de Cătalin Botezatu, din juriul emisiunii fac parte fotografii Marius Bărăgan si Gabriel Hennessey, precum si hairstylistul Laurent Tourette.

Concurenții, aleși în urma preselecțiilor, îl vor avea mentor de-a lungul difuzărilor  pe Cătălin Botezatu. Vor fi 24 de difuzări (12 episoade împărțite în 24 de zile). Show-ul va supune concurenții la mai multe probe de, aceștia fiind nevoiți să locuiască în aceeași casă cu competitorii lor, să învețe să-i cunoască și să transforme acest lucru într-un avantaj pentru ei. Marele câștigător va intra în posesia unui contract cu o agenție din Paris.

Cătălin Botezatu: „Ceea ce va urma nu va fi deloc ușor. Am nevoie de cele mai bune fete și de cei mai buni băieți pentru a ajunge cu ei pe podiumul internațional. Provocările sunt uriașe, îi voi pune pe concurenți în situații uneori extreme, îi voi scoate din zona de confort. Vor evolua în echipe, dar și pe cont propriu. Ce trebuie să înțeleagă acești tineri este că o astfel de carieră cere multe sacrificii și seriozitate maximă”, spune.

Odată trecuți de prima fază a concursului, concurenții vor fi nevoiți să respecte o dietă strictă și să răspundă solicitărilor din partea echipei, ce pot sa apară în orice moment al zilei și chiar al nopții.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu