Skip to main content

Băsescu: CNA ar trebui să pună capăt mesajelor mincinoase de la Antena 3 şi Ghiţă TV

 

Foto: TVR.ro
Foto: TVR.ro

Publicitate

"Societatea e tot mai mult dispersată de aceste mesaje pe care le primeşte zilnic, mesaje mincinoase de la Antena 3 şi de la Ghiţă TV. Nu se poate, CNA ar fi trebuit să pună capăt acestui mod de jurnalism", a spus fostul preşedinte Traian Băsescu, la prima sa apariție televizată de la încheierea mandatului.

Traian Băsescu a declarat, ieri, la TVR, că României îi lipsesc două instituţii, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea fiind penibil şi o marionetă, în timp ce CNA ar fi trebuit să stopeze mesajele mincinoase de la Antena 3 şi Ghiţă TV, relatează Mediafax.

Fostul șef al statului a fost invitat, aseară, în emisiunea "Vorbeşte liber!", realizată de Sorin Avram la TVR 1. Programul a fost difuzat începând cu ora 21.00.

Întrebat de Ordonanţa privind migraţia politică, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, la TVR1, că este "o chestiune a justiţiei", întrucât ordonanţa lui Victor Ponta a fost declarată neconstituţională, dar, pe de altă parte, primarii "au migrat într-un mediu legal".

Fostul preşedinte a precizat că au existat multe ordonanţe neconstituţionale, pentru că Victor Ciorbea are "datorii la bănci, vrea să rămână acolo cu orice preţ şi atunci nu-şi face treaba".

Pe lângă Avocatul Poporului, Traian Băsescu a spus că o altă instituţie care lipseşte este CNA, în condiţiile în care unele televiziuni promovează "vrajbă şi minciună".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ai nevoie de ochelari? Unde ai vazut ma iliescu si constantinescu la Antena 3? Visezi cai verzi pe pereti pesemni sau pur si simplu minti.
  • "Minciuni", mda. Deci si fratele lui Basau a facut o regie by Antena 3 cand a dat bani nu? Si Elena Udrea nu a furat bani, a facut-o Antena 3 tot regie, si tu cand ai furat, tot Antena 3 a facut regie, nu? Vai de viata ta!

    "Cainele" se apara mereu cand este "atacat"
    Puscarie te asteapta Basaule.
  • exact pe acelasi principiu te intreb si eu de ce comentezi? tu reprezinti ceva? nu. atunci tine-ti respiratia.
  • Care mai este functia lui Basescu in momentul de fata? Ce mai cauta el pe la televizor sa dea declaratii cand practic el nu mai reprezinta nimic

Trimite un comentariu