Skip to main content

CNA a prelungit licența Radio ZU pentru stația locală din Pitești

 

radio zuConsiliul Național al Audiovizualului a decis, în unanimitate, să prelungească licența de emisie a postului Radio ZU din Pitești.

Publicitate

Solicitatarea grupului Media Camina, care operează licențele ZU, a fost votată în unanimitate de cei opt membri prezenți astăzi la ședință (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea).

În fața membrilor CNA, pentru prelungirea licenței locale, s-au prezentat Victor Ferezan (redactor-șef al postului Radio ZU) și Mirela Bomboe (reprezentata trustului Intact la CNA).

În ședința de astăzi a fost luată în discuție și o problemă mai veche, prgramul local al rețelelor naționale de radio. În actele Consiliului, stația Radio ZU din Pitești figurează ca un post local de radio și nu ca parte a unei rețele naționale.

Victor Ferezan a spus că Radio ZU Pitești are program local de 14 minute pe zi, în timpul săptămânii, și 8 minute în weekend. Acesta a precizat că program local înseamnă "știri locale, generaliste".

CNA și-a mai dat votul și pentru modificarea structurii de program, Gabriel Tufeanu fiind singurul membru care s-a opus acestei solicitări a Media Camina.

CONTEXT. 

Radio ZU a primit licență de emisie de la CNA pentru stația din Pitești pe 10 mai 2004, autorizarea de la ANCOM a fost obținută în data de 25 aprilie 2006. Postul local de radio emite, în Pitești, pe frecvența 88,3 FM, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • ) ‘DUTE’ de aici baiete ca esti prea bun la gasit greseli de tipar, dar in ceata cand trebuie sa nimeresti forme gramaticale sau sa exprimi ceva coerent. Esti ‘ATEMPORAR’, ca sa te citez. Ca altfel orbecaiai mai departe. Ce spuneai atunci, mai decrepitule dulce, care esti? Esti in stare sa formulezi ceva coerent cap coada? Nu vrei sa asculti ceva, nu o fa. Pe o piata libera, clientul (ascultatorul) te tine in viata sau nu. Nu stevia de pseudocultura promovata de radioul X pentru tine, singular. Ai vazut ca am folosit referinte culinare, ca sa intelegi despre ce vorbim? Simt ca se leaga o adevarata amicitie intre noi, ce mai!… Sau „ce m-ai”, cum ai fi scris tu. - See more at: http://www.paginademedia.ro/2015/02/cna-a-prelungit-licenta-radio-zu-pentru-statia-locala-din-pitesti/#sthash.8CQbnc3k.dpuf
 • :))) 'DUTE' de aici baiete ca esti prea bun la gasit greseli de tipar, dar in ceata cand trebuie sa nimeresti forme gramaticale sau sa exprimi ceva coerent. Esti 'ATEMPORAR', ca sa te citez. Ca altfel orbecaiai mai departe. Ce spuneai atunci, mai decrepitule dulce, care esti? Esti in stare sa formulezi ceva coerent cap coada? Nu vrei sa asculti ceva, nu o fa. Pe o piata libera, clientul (ascultatorul) te tine in viata sau nu. Nu stevia de pseudocultura promovata de radioul X pentru tine, singular. Ai vazut ca am folosit referinte culinare, ca sa intelegi despre ce vorbim? Simt ca se leaga o adevarata amicitie intre noi, ce mai!...
  Sau "ce m-ai", cum ai fi scris tu.
 • Dute-n colivie...literatule.
  Am zis eu ca nu au voie Zu sau Kiss ori 21 sa aibe frecvente nationale ori posturi locale. Si ce grile de program au radiourile amintite de tine...
  Si ai dreptate, ca sa te citez, sunt perferate...saraca ta limba română...
 • =)) partea cu limba romana ti-a scapat, bardule. Ai insa o excelenta cultura de cofetarie de cartier. Unde, probabil, ascultai radioul pirat al vecinului de la 7. Ca sa iti perii din frustrari, pb in cazul de fata este urmatoarea: un Radio Zu sau un Kiss FM sunt perferate de ascultatori unui Sky din Constanta sau Focus din Buzau, conform sondajelor ignorate de tine elegant ca pe santier. Iar asta, gurmand mic si decrepit ce esti, se numeste optiunea intr-o economie de piata.
 • Ce sondaje, ce grila, bai Limonada. Ce post de radio local este ala care peste 99 la suta din emisia zilnica retransmite programul national al statiei mama, mai Savarina. Daca si ei recunosc ca 8 sau 14 minute au pe zi program local, de ce ii contrazici, Stafida mica. Post local este Sky din Constanta sau Focus FM din Buzau...
 • Nu exista post de radio local cu emisie proprie de 14 minute pe zi, în timpul săptămânii, și 8 minute în weekend. Practic, Radio Zu Pitesti nu exista, este doar o frecventa pe care se transmite programul national Zu intrerupt, o data pe ora in cursul saptaminii si o data la trei ore in week-end, pentru a intra calupul local de reclame ori citeva stiri cu specific local atemporare.

Trimite un comentariu