Skip to main content

FOTO & VIDEO. Simona Halep, imaginea campaniei "Grijă pentru copii", dezvoltată de Dorna alături de Salvați Copiii

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Simona Halep, cea mai mare jucătoare profesionistă de tenis a momentului în România, susține cauza copiilor născuți prematur în cadrul campaniei „Grijă pentru copii”, dezvoltată de Dorna alături de organizația Salvați Copiii.

Implicarea Simonei Halep în această campanie a fost anunțată oficial astăzi.

Alături de tenismena Simona Halep, la evenimentul de astăzi, a participat și Amalia Năstase, ambasador al campaniei "Bun venit pe lume" (organizația Salvați Copiii) .

https://www.youtube.com/watch?v=FoLsI7nxSng

Despre campania "Grijă pentru copii"

Lansată în urmă cu doi ani de Dorna alături de Asociația Salvați Copiii, campania „Grijă pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România.

Simona Halep:

„Am ales să susțin campania Dorna pentru că întotdeauna am avut o relație specială cu copiii din jurul meu. Știu cum este să lupți din greu pentru ceea ce îți dorești, să întâmpini obstacole și, cu toate acestea, să mergi mai departe, dar nu pot să îmi imaginez cum este pentru acești copii care, înainte să afle ce înseamnă viața, sunt nevoiți să lupte pentru ea. Îmi doresc foarte mult să îi ajut să câștige această luptă și să aibă o șansă la o viață normală! Sper ca cei care mă suţin să se alăture în număr cât mai mare cauzei copiilor născuţi prematur”, spune Simona Halep.

În România, 1 din 10 copii se naşte prematur şi are nevoie de îngrijire medicală specială încă din prima oră de viaţă, ceea ce necesită echipamente medicale performante şi medici specializaţi.

România se află în continuare pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește mortalitatea infantilă, principala ei cauză fiind nașterile premature.

 

Din 2013 și până în prezent, prin intermediul campaniei „Grijă pentru copii”, a 30 de maternităţi din România au fost dotate cu echipamente de specialitate. Lista completă a maternităţilor dotate în cadrul campaniei „Grijă pentru copii” este disponibilă pe site-ul www.grijapentrucopii.ro.

Evenimentul de azi a fost organizat de McCann Pr pentru Dorna, brand aflat în portofoliul Coca-Cola

GALERIE FOTO.

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Simona Halep

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • o fi o campanie de binefacere dar cu siguranta se gandesc si la vanzari. cu cat atrag mai mult atentia publicului, cu atat vand mai mult si implicit castiga mai multi bani

Trimite un comentariu