Skip to main content

Intact a renunțat la licența pentru Radio Figaro, post de muzică clasică

 
Intact a renunțat la licența pentru Radio Figaro, post de muzică clasică
radio

radioSocietatea Camina Group, parte a Intact, a renunțat la licența de la Vaslui pentru postul Figaro, câștigată în urma unui concurs desfășurat în noiembrie 2013. Postul Figaro ar fi trebuit să fie unul de muzică clasică. Compania a decis să renunțe la lansarea postului de radio clasic întrucât a câștigat o singură licență, astfel că proiectul nu se susținea, a declarat în fața membrilor CNA Mirela Bomboe, reprezentant al Antena Group în relația cu CNA.

Publicitate

Grupul Camina a renunțat la licența de la Vaslui încă din 2013, potrivit Mirelei Bomboe, însă cererea depusă la registratura CNA nu a mai ajuns la biroul licențe (aflat la un etaj distanță) pentru a se lua la cunoștință.

Tot astăzi, departamentul licențe al CNA i-a informat pe membrii despre retragerea licenței locale a postului Black Sea din Constanța, deținută de omul de afaceri Valentin Gabriel Comănescu, despre care paginademedia.ro a scris AICI. Licența a fost retrasă întrucât postul de televiziune nu a fost lansat timp de doi ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • mihai, dar sa vezi atunci cand se va Inchide Radioul de Muzica Clasica din Caracal, atunci sa vezi Prapad!!! asta ar fi o Stire demna de TimesNewRoman!!! :)
  • Asta e stire de timesnewroman: vasluienii au ramas fara un radio de muzica clasica . Ce vor asculta acum la carciuma ? :)
  • draga abdu rehab, sa stii ca eu doar am spus ca Infarct Media Group promoveaza Manele, precum ProTV si Kanal D, si multe alte Parti din Mass Media. eu am Spus "Muzica Clasica pentru Infarct = Manele" in sensul ca doar Manele se dau peste tot, care este si un Lucru Adevarat din Pacate, dar tu esti doar Platit de Felix Varanul ca sa scrii ce ai scris tu acum.
  • Esti un imbecil cu un presupus simt al umorului la care nu reactioneaza nimeni. Poti consulta grila depusa, dupa care poti incerca sa revii cu un comentariu. Succes.
  • "Muzica Clasica"

    pentru Infarct, "Muzica Clasica" Inseamna primele Cantece ale lui Minune, Guta, si Salam. si Numele Radioului, "Figaro", se refera cum Guta incearca sa compuna Manele noi in Cabina de Dus.

Trimite un comentariu