Skip to main content

Intact a renunţat la licenţa pentru Radio Figaro, post de muzică clasică

 
radio
radio

radioSocietatea Camina Group, parte a Intact, a renunţat la licenţa de la Vaslui pentru postul Figaro, câştigată în urma unui concurs desfăşurat în noiembrie 2013. Postul Figaro ar fi trebuit să fie unul de muzică clasică. Compania a decis să renunţe la lansarea postului de radio clasic întrucât a câştigat o singură licenţă, astfel că proiectul nu se susţinea, a declarat în faţa membrilor CNA Mirela Bomboe, reprezentant al Antena Group în relaţia cu CNA.

Publicitate

Grupul Camina a renunţat la licenţa de la Vaslui încă din 2013, potrivit Mirelei Bomboe, însă cererea depusă la registratura CNA nu a mai ajuns la biroul licenţe (aflat la un etaj distanţă) pentru a se lua la cunoştinţă.

Tot astăzi, departamentul licenţe al CNA i-a informat pe membrii despre retragerea licenţei locale a postului Black Sea din Constanţa, deţinută de omul de afaceri Valentin Gabriel Comănescu, despre care paginademedia.ro a scris AICI. Licenţa a fost retrasă întrucât postul de televiziune nu a fost lansat timp de doi ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    mihai, dar sa vezi atunci cand se va Inchide Radioul de Muzica Clasica din Caracal, atunci sa vezi Prapad!!! asta ar fi o Stire demna de TimesNewRoman!!! :)
  • mihai mihai
    Asta e stire de timesnewroman: vasluienii au ramas fara un radio de muzica clasica . Ce vor asculta acum la carciuma ? :)
  • abdu rehab abdu rehab
    draga abdu rehab, sa stii ca eu doar am spus ca Infarct Media Group promoveaza Manele, precum ProTV si Kanal D, si multe alte Parti din Mass Media. eu am Spus "Muzica Clasica pentru Infarct = Manele" in sensul ca doar Manele se dau peste tot, care este si un Lucru Adevarat din Pacate, dar tu esti doar Platit de Felix Varanul ca sa scrii ce ai scris tu acum.
  • draga abdu rehab draga abdu rehab
    Esti un imbecil cu un presupus simt al umorului la care nu reactioneaza nimeni. Poti consulta grila depusa, dupa care poti incerca sa revii cu un comentariu. Succes.
  • abdu rehab abdu rehab
    "Muzica Clasica"

    pentru Infarct, "Muzica Clasica" Inseamna primele Cantece ale lui Minune, Guta, si Salam. si Numele Radioului, "Figaro", se refera cum Guta incearca sa compuna Manele noi in Cabina de Dus.

Trimite un comentariu

sus