Skip to main content

Look TV renunţă la Horia Ivanovici şi la Roxana Ciuhulescu după numai jumătate de an

 
fanatik_show_ivanovici_citinews
fanatik_show_ivanovici_citinews

fanatik_show_ivanovici_citinews

Publicitate

Postul Look TV închide studioul de la Bucureşti, iar producţia postului TV va fi făcută numai de la Cluj. Din acest motiv, emisiunea Fanatik Show, realizată de Horia Ivanovici nu va mai intra în grila postului în noul sezon, potrivit Adevărul. În plus, nici Roxana Ciuhulescu nu va mai prezenta Fotbal Look. Aceasta a declarat pentru GSP că pentru a putea realiza în continuare emisiune i se cerea să meargă la Cluj, lucru pe care nu l-a acceptat.

„Îi mulţumesc lui Arpad Paszkany că a avut încredere în mine şi mi-a dat ocazia să moderez o emisiune de fotbal. Nu sînt dispusă să îmi pun familia în plan secund şi să mă duc la Cluj. Chiar nu am cum!”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Ivanovici a declarat: „Ştiam de 10 zile despre această despărţire. Am vorbit cu cei de la Look. Ne-am despărţit în termeni excelenţi. Probabil este strict o problemă de costuri pentru că erau foarte mulţi bani care se cheltuiau aici la Bucureşti. Dacă vom relua colaborarea, cu cea mai mare plăcere”.

Cei doi au avut emisiuni la Look TV numai jumătate de an, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Ei şi-au început emisiunile odată cu preluarea drepturilor sportive din Liga I.

Schimbările vin în contextul în care meciurile din Liga I, difuzate în ultimele şase luni exclusiv de Look TV şi Look Plus, sunt difuzate din februarie şi de DigiSport.

Despre subiect a scris iniţial ProSport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    și de peste tot a fost dat afară!
  • Balenovici Balenovici
    Pentru Cluj le trebuia viza de Transilvania si viza pentru Grasunovici si parasuta cealalta se obtine greu .
  • LORA LORA
    Bai Uscat, n-ai reusit nimic cu televiziunea asta. Tot timpul audienta ZERO, redactori mediocri. L-ai mai adus si pe Mustacios. Nu sunteti in stare de nimic. Da va place sa luati banul pe lucruri nefacute. Sa-ti bati joc de un asemenea instrument media...Incredibil.
  • Ma Leshi Ma Leshi
    Eu am inteles precis invers: cei doi au refuzat sa se mute la sat, desi Look TV i-a invitat. Pot sa va explic in versuri: daca i-a invitat, la ei nu a renuntat. Sa va fac si o figura?
  • abdu rehab abdu rehab
    mad79, asta asa este. RCS la Santajat pe Paszkany sa il dea afara pe Grasanovici de la Look, ca daca nu, RCS nu va mai pune Look in Pachetul de Baza sau sa Retransmita Meciurile de la Look. deci Look nu a avut de ales, plus ca Grasanovici va putea sa se duca la alta Televiziune, ca a cam fost mai peste tot, chiar si la Etno, deci nu e de Pierdut mai cam Nimic.
  • mad79 mad79
    Cred ca RDS-ula fost cel care a pus conditia ca Slaninovici,sa nu mai apara la LOOK,acum ca ei fac productia meciurilor
    Se stie foarte bine de conflictul pe care Hipopotamovici l-a avut cu RDS-ul!
  • abdu rehab abdu rehab
    si am si uitat sa spun parerea despre inchiderea Studioului din Bucuresti.

    cat despre Inchiderea Studioului din Bucuresti si Mutarea la Cluj, cred ca se Incearca sa redevina din Look TV inapoi in Transilvania Look. si din cauza asta, se va duce si mai rau la Fund, si va face Look TV din rau, in mai rau.
  • abdu rehab abdu rehab
    Paszkany asta isi Distruge Propria Televiziune. da afara toti prezentatorii, nu da voie unor Emisiuni sub pretextul ca Creatorii Emisiunii Colaboreaza cu alte Televiziuni, si Incearca sa ia Mereu Liga 1 in brate, ca sa se mai faca niste Audienta. doar Liga 1 mai Salveaza Look TV de la Faliment. fara Liga 1 Look TV ar fi Disparut cu mult Timp in Urma, si ar fii fost Tinut Minte drept Succesorul lui Telesport, cu Toate Incercarile sale de a avea cat mai mult sport, si nimic altceva. fie da Faliment, fie va fii Cumparat de Altcineva cu mai multa Competenta si Pricepere la a face o Televiziune si cu Altceva decat Fotbal. eu Personal cred ca Prima Varianta e cea mai Probabila...
  • andrei-constantin andrei-constantin
    oare unde o sa-si mai mute nenea asta emisiunea ....la trinitas tv :)))=))) ca in rest a cam fost mai pe la toate posturile tv .

Trimite un comentariu

sus