Skip to main content

Media Camina a anunțat CNA că Sorin Oancea nu mai e acționar la Radio Zu

 
Media Camina a anunțat CNA că Sorin Oancea nu mai e acționar la Radio Zu
oancea

oancea

Publicitate

Media Camina, compania care deține licența pentru Radio ZU, a anunțat oficial CNASorin Oancea a ieșit din acționariatul companiei. Anunțul vine la aproape un an după ce Tribunalul București a admis cererea lui Sorin Oancea (actualul acționar al B1) de a se retrage, pe cale judecătorească,  din acționariatul companiei Media Camina, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Reprezentanții Media Camina au depus astăzi, la CNA un certificat constatator de la Oficiul Național al Registrul Comerțului, care atestă noul acționariat al firmei.

Până la schimbarea de acționariat, Sorin Oancea deținea 10% din firmă.

Noul acționariat al Media Camina:

Voiculescu Camelia Rodica – 44%
Voiculescu Corina Mirela – 43%
Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA – 11%
Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (membru fondator şi preşedinte – Dan Voiculescu) – 2%

Reamintim că, anul trecut, Tribunalul București a admis cererea lui Sorin Oancea (actualul acționar al B1) de a se retrage, pe care judecătorească,  din acționariatul companiei Media Camina, care deține postul Radio ZU. Potrivit hotărârii instanței, tribunalul „autorizează retragerea reclamantului Oancea Sorin din societatea Grupul Media Camina (G.M.C) SRL”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În prezent, instanța urmează să decidă, care vor fi condițiile în care Sorin Oancea va primi compensații în urma ieșirii din acționariat.

Sorin Oancea a mai avut un proces cu Camina, după ce Adunarea Generală a Asociaților a decis scoaterea lui din acționariat. Oancea a contestat decizia AGA, având câștig de cauză.

Consiliul Național al Audiovizualului urmează să modifice datele privind actionariatul Grupului Media Camina, de pe site-ul său.

Grupul Media Camina deține licențele pentru posturile Radiu ZU, Romantic FM și Radio Figaro (licențe pentru un post de muzică clasică).

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • "Camina" fiindcă are Cameluţa cu 1 % mai mult decât Corinuţa! Altminteri, ar fi fost "Cor(me)lia" ! :))))))))))))))))))))))))))))

Trimite un comentariu