Skip to main content

Mihaela Tatu, de trei ori ...profesoară: “de atitudine, dicție și vânzări”

 

FOTO: Libertatea.ro
FOTO: Libertatea.ro

Publicitate

Fosta prezentatoare TV Mihaela Tatu este, acum, și profesoară. Fosta realizatoare a emisiunii De 3x femeie, care era difuzată acum câțiva ani de Acasă TV predă, în cadrul unui seminar, dicție, atitudine și vânzări.

Evenimentul - “Training de atitudine, dictie și vânzări” - va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Conferința se va desfășura pe 25 februarie 2015, la Grand Hotel Continental Bucuresti, iar prețul unui bilet este de 450 Lei + TVA.

Potrivit reprezentanților agenției More than Pub, care organizează trainingul, următorul eveniment de acest gen va avea loc în toamna acestui an.

Printre temele abordate în cadrul trainingului:

  • Ce inseamna aparat de vorbire ce sunt sunetele si importanta rostirii lor corecta
  • Volumul, frazarea si intonatia sunt “detalii” care fac diferenta.
  • Cum ne gestionam emotiile in fata oamenilor
  • Contactul vizual,calibrarea si raportul pe care il stabilesti cu publicul.
  • Simulari de discursuri importanta zambetului si rostirii bine articulate a sunetelor in cresterea credibilitatii tale in fata publicului.

 

De ce un astfel de training?

"Datorita haosului cotidian si timpului care se scurge cu o viteza ametitoare, tot ce isi doresc oamenii e sa transmita informatia cat mai repede, oricum si oricand… pentru ca sunt grabiti. Tot mai putini tin cont de forma de livrare, de frumusetea dialogului si de potrivirea cuvantului. Nu se gandesc nicio clipa la faptul ca tocmai dictia, frazarea, limbajul paraverbal si atitudinea sunt cele mai puternice arme ale unui vorbitor", explică anunțul postat pe site-ul morethanpub.ro.

Despre Mihaela Tatu

Realizator, prezentator și producator de emisiuni Radio-TV, este trainer acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificare.

A prezentat si moderat Viata Bate filmul la Pro TV (incepând din 2.000), De 3x femeie la Acasă TV (2001) și Celebrii sau nu - Antena 2 (2008).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu