Skip to main content

S-au încheiat preselecțiile pentru "Românii au talent"

 

juriu Romanii au talentPreselecțiie pentru show-ul Românii au talent s-au încheiat de curând în București. După ce au străbătut ţara în lung şi-n lat vizitând 7 dintre cele mai mari oraşe din România preselecțiile show-ului s-au încheiat în Capitală.

Publicitate

Emisiunea de mare audiență va fi difuzată de Pro TV în această primăvară. Cea de-a cincea ediție a show-ului Românii au talent îi  are în juriu pe Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis. Pro TV a pus la bătaie și pentru noul sezon un premiu în valoare de 120.000 de euro.

Ce spun unii dintre jurații de la Românii au talent

Pavel Bartoş a declarat:

“După 4 sezoane, nu mă aşteptam să mai fie atât talent şi, culmea, atât de divers, dar România mă contrazice de fiecare dată. Are foarte mult talent şi asta ne dă nouă, ca popor, o speranţă foarte mare. Iar pentru restul, vă invit la televizor!”

Bebe Cotimanis a declarat în stilul său unic:

“Îmi pare bine că uneori mă simt ca-n vizită la spitalul de nebuni, iar asta pentru că talentul presupune şi puţină nebunie.”

“La finalul preselecţiilor Românii au talent, am descoperit cu bucurie că şi acum, în al cincilea sezon, au existat momente care m-au surprins şi m-au emoţionat ca-n primul, când aproape totul era neaşteptat. “ a spus Andi Moisescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu