Skip to main content

Sebastian Ghiţă, adus cu mandat la DNA Ploieşti, fiind suspect în dosarul cumnatului lui Victor Ponta

 
Sebastian Ghita
Sebastian Ghita

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Publicitate

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost adus cu mandat, astăzi, la DNA Ploieşti, el fiind suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Ponta, scrie Mediafax.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă controlează postul de ştiri România TV.

Procurorii DNA au făcut 14 percheziţii, în Bucureşti şi Ploieşti, la sediile mai multor societăţi comerciale, între care şi cea a surorii şi cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, precum şi la locuinţa acestora, într-un dosar privind infracţiuni de fraudare a fondurilor UE. Iulian Herţanu a fost adus, la DNA Ploieşti, pentru a fi audiat, mai relatează agenţia Mediafax.

Iulian Herţanu a fost adus la DNA Ploieşti în jurul orei 11.30, cu o dubă a Jandarmeriei, nefăcând nicio declaraţie jurnaliştilor aflaţi acolo.

De asemenea, anchetatorii au descărcat la sediul DNA Ploieşti şi mai multe documente şi calculatoare ridicate în urma percheziţiilor făcute marţi dimineaţă în acest dosar, mai scrie Mediafax.

În momentul de faţă, oamenii legii îi audiază pe Iulian Herţanu, fostul consilier judeţean în CJ Prahova Mihai Coman, precum şi o altă persoană suspectată în acest dosar.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    In sfarsit DNA-ul nu mai doarme, din ce in ce mai multi corupti sunt prinsi
  • bahmu bahmu
    Am vazut imaginile cu Ghita la B 1 TV. Oare Antena 3 si Romania TV au surprins momentul...ori aveau ca temă alte ”vrăjitorii” ?
  • M M
    Audiente de la emisiunea din Africa de Sud?

Trimite un comentariu

sus