Skip to main content

SURSE MEDIAFAX: Dorina Rusu, propusă membru titular în CNA, de către preşedintele Klaus Iohannis

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Dorina Rusu a fost propusă membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), de către preşedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru Mediafax, surse din Comisiile pentru Cultură ale Parlamentului.

Propunerea ar fi fost deja înaintată Comisiilor de Cultură din Parlament, care luni dimineaţă ar urma să audieze doi candidaţi propuşi de cei în drept (preşedintele României şi Camera Deputaţilor) pentru ocuparea locurilor vacante în Consiliul Naţional al Audiovizualului, au mai spus sursele citate de Mediafax.

Pentru funcţia de membru supleant al Dorinei Rusu în CNA, Klaus Iohannis a propus-o pe Daniela Bârsan.

Camera Deputaţilor nu a înaintat încă propunerea sa pentru un membru titular în CNA.

Despre Dorina Rusu

  • Fosta jurnalistă Dorina Rusu este văduva omului politic liberal Horia Rusu. Aceasta este şi preşedintele Fundaţiei "Horia Rusu".
  • Din aprilie 2012 şi până în prezent, Dorina Rusu ocupă funcţia de consilier al PNL. Ea a făcut parte din echipa de campanie a PNL în toate campaniile electorale ale PNL din 2012 şi până în noiembrie 2014, ca specialist în relaţia cu societatea civilă şi comunicarea online.

Pe de altă parte, Daniela Bârsan este şef al Biroului de presă - Departamentul de analiză politică şi comunicare la PNL.

CONTEXT. Consiliul Naţional al Audiovizualului funcţionează în prezent cu doar 9 dintre cei 11 membri titulari cât ar trebui să aibă potrivit Legii audiovizualului.

În octombrie 2014, au expirat mandatele în CNA ale Narcisei Iorga (propusă de fostul preşedinte Traian Băsescu) şi Cristinei Trepcea (propusă de Camera Deputaţilor).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus