Skip to main content

VIDEO. Discovery Channel a cumpărat drepturile de difuzare pentru documentarul Racing Extinctin, semnat de regizorul premiat cu Oscar - Louie Psihoyos

 
Discovery - Racing Extinction
Discovery - Racing Extinction

Discovery - Racing ExtinctionDiscovery Channel anunţă achiziţia drepturilor de difuzare la nivel internaţional a documentarului Racing Extinction, semnat de regizorul premiat cu Oscar pentru "The Cove", Louie Psihoyos.

Publicitate

Premiera mondială a avut loc în cadrul Festivalului de Film Sundance 2015, din Statele Unite.

"Documentarul Racing Exctinction va avea probabil acelaşi impact pe care l-a avut An Inconvenient Truth (Un adevăr incomod - n.r.) în discuţia despre încălzirea globală", a declarat pentru Paginademedia.ro, Ada Roseti, Director de programe pe Europa de Sud-Est, Discovery Networks Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA).

Discovery Channel va prezenta, în premieră, în toamna acestui an Racing Extinction în 220 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România.

În plus, documentarul va fi proiectat în cinematografele din 10 state, inclusiv în SUA, şi în cadrul unor evenimente speciale.

Trailerul oficial al documentarului Racing Extinction:

https://www.youtube.com/watch?v=MwxyrLUdcss

"Traim un moment istoric, deoarece telespectatorii din peste 220 de tari vor putea urmari documentarul Racing Extinction, o productie uimitoare, care militeaza pentru conservarea planetei ca mediu stabil pentru noi toti", a declarat Fisher Stevens, producator.

Despre documentarul Racing Extinction:

În documentarul Racing Extinction, regizorul Louie Psihoyo, alaturi de echipa care a realizat filmul premiat cu Oscar "The Cove” (Golful), aduna un grup de artisti si activisti pentru protectia mediului intr-o noua operatiune derulata sub acoperire, avand ca obiectiv sa dezvaluie lumea ascunsa a speciilor in pericol de disparitie si lupta pentru protejarea lor.

"Strabatand tot globul pentru a se infiltra pe cele mai periculoase piete negre si apeland la tehnologii performante pentru a urmari legatura dintre emisiile de carbon si disparitia anumitor specii, documentarul surprinde imagini uluitoare, care vor schimba cu adevarat modul in care privim lumea", se arată într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

CAMPANIE. Racing Extinction face parte dintr-o campanie mai ampla, in plina desfasurare, care indeamna populatia sa colaboreze pentru a reduce nivelul emisiilor de carbon si a preveni astfel disparitia unor specii.

Antreprenorul Paul Gardner Allen, prin intermediul companiei Vulcan Productions, a dezvoltat si implementat aceasta campanie, o initiativa educationala, precum si metode de masurare a impactului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan V Bogdan V
    Un documentar care se pare a fi interesant, abia astept sa il vad

Trimite un comentariu

sus