Skip to main content

Ziariștii se pot înscrie până pe 25 februarie la "Bursa pentru Excelență în Jurnalism"

 
Ziariștii se pot înscrie până pe 25 februarie la "Bursa pentru Excelență în Jurnalism"
jurnalisti

Sursa foto: animalnewyork.com
Sursa foto: animalnewyork.com

Publicitate

Jurnaliștii cu experiență din România sunt invitați să se înscrie la cea de-a noua ediție a programului “Bursa pentru Excelență în Jurnalism”. Data limită este 25 februarie 2015.

Zece jurnalisti din țări din zona Balcanilor (Albania, Bosnia, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România și Serbia) sunt selectați prin intermediul unei competiții deschise pentru a primi finanțare și sprijin profesional în vederea redactării unui material pe un subiect de importanță regională și europeană.

CONDIȚII DE PARTICIAPARE

  • Tema editiei din acest an este ”VALORI” (Values).
  • Jurnaliștiii selectați de către un comitet independent vor primi o bursă în valoare de 2.000 de euro, precum și indemnizații de călătorie și cercetare de până la 2.000 de euro.

Pentru mai multe detalii referitoare la bursă, formularul de înscriere și criteriile de eligibilitate, puteți accesa site-ul programului.

Programul Bursa pentru Excelență în Jurnalism este derulat de Robert Bosch Stiftung și Open Society Foundations în colaborare cu Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) și își propune să promoveze jurnalismul de calitate, dar şi să contribuie la crearea de reţele de colaborare profesională între țări.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu