Skip to main content

Agenția Dăescu Borțun Olteanu comunică pentru Promenada Mall

 
Agenția Dăescu Borțun Olteanu comunică pentru Promenada Mall
promenada

Dăescu Borțun Olteanu își extinde portofoliul de clienți din zona de retail și comunică pentru mall Promenada, din luna martie. Centrul comercial este deținut de către fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), pentru care agenția a început să comunice din primele luni ale acestui an, potrivit unui anunț al agenției de comunicare.

Publicitate

Contul mall Promenada a intrat în portofoliul Dăescu Borțun Olteanu în urma câștigării unui pitch, care a avut loc la începutul anului 2015. Agenția va oferi servicii de consultanţă strategică, gestionarea relaţiei cu presa şi implementarea tuturor acţiunilor de comunicare. Odată cu preluarea sa de către NEPI, mall Promenada are în plan o strategie de consolidare a poziției sale în zona de nord a Capitalei.

„Promenada s-a impus deja pe piață ca un «altfel» de mall, un spațiu creativ și deschis la nou. Echipa Dăescu Borțun Olteanu a reușit să ne demonstreze că este pe aceeași lungime de undă cu noi în ceea ce privește vizibilitatea centrului comercial”, a declarat ‎Despina Ponomarenco, PR & Events Manager în cadrul mall Promenada.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu