Skip to main content

Cupa Davis, în direct de la Sibiu, pe TVR 2. Klaus Iohannis, invitat de onoare

 
Cupa Davis, Romania - Israel
Cupa Davis, Romania - Israel

Foto: TVR
Foto: TVR

Publicitate

Televiziunea Română va transmite în direct, începând de vineri, mai multe meciuri de tenis, de la Sibiu.

Peste14 ore de transmisiuni, pe parcursul a trei zile, vor conecta iubitorii de tenis cu Sala Sporturilor “Transilvania” (Sibiu).

Competiţia, la care invitat de onoare este preşedintele României, Klaus Iohannis, se va desfăşura în Sala Sporturilor Transilvania, pe zgură.

În perioada 6-8 martie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Sibiu întâlnirea dintre echipele masculine România – Israel din cadrul Cupei Davis, contând pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

În faza următoare a Cupei Davis, România va întâlni Slovacia sau Slovenia, în funcţie de rezultatele celor două confruntări.

Telespectatorii Televiziunii Române pot urmări partidele în direct după următorul program:

  • Vineri, 6 martie, de la ora 12.40 – două partide de simplu
  • Sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00 - partida de dublu
  • Duminică, 8 martie, de la ora 13.00 - două partide de simplu

Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.

Aceste meciuri pot fi urmărite (doar de pe teritoriul României) şi pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+ în secţiunea „Live”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    ce ?a inceput...'presedintele ardelenilor" cu baile de multime,ca si mafiotul basescu?....a,nu poate THE FIRST LADY,sa se deplaseze,deja au inceput cu pilele la CHE GUEVARA,alias SANTA KAUS IS COMING IN TOWN! DOAMNE,CAT DE MULT URASC ARDEALUL,DAR MAI ALES,sibiul!!!!
  • geo geo
    De acord cu tine...m-as fi bucurat sa o vad pe Simona Halep in direct jucind la TVR, dar nu am vazut-o niciodata...oare de ce...Da, ce sa spun, TVRul face parte din anumite asociatii media ale televiziunilor publice si are acces la anumite competitii mai importante - cum ar fi si campionatele europene / mondiale de gimnastica - dar sta f prost cam la toate competitiile interne...parca doar rugby mai difuzeaza...in rest, mai nimic.
  • mia mia
    geo - sa stii ca de ani buni urmaresc Cupa Davis la TVR2 - e o chestie de traditie pt ei. In plus -ca sa fim corecti - TVR transmite destule competitii internationale (si aici nu ma refer doar la JO) care nu au intrat niciodata pe alte posturi de sport
  • geo geo
    Ce este interesant in sport se vede pe canalele Digisport, DolceSport, Eurosport, uneori si pe Pro TV si pe Sport.ro. Ceea ce nu reprezinta interes pentru aceste televiziuni - o partida de rugby ori un meci de tenis - si, f important, nu costa mult, mai ajunge din cind in cind și pe la TVR.
  • Iulian Iulian
    Si cine se va uita la ei? A da, va fii sub Digi24
  • geo geo
    Preferam sa se fi difuzat partida de Fed Cup cu Spania, de la Galati.
    Oare atunci de ce nu s-a putut?

Trimite un comentariu

sus