Skip to main content

Jeremy Clarkson, suspendat de la Top Gear. Emisiunea, în stand by

 
Jeremy Clarkson, suspendat de la Top Gear. Emisiunea, în stand by
Jeremy-Clarkson

Jeremy-ClarksonJeremy Clarkson a fost suspendat de către BBC din emisiunea Top Gear, pe care o prezintă din 2002. Acesta ar fi lovit un producător al emisiunii Top Gear, anunță site-ul bbc.co.uk. Aceeași sursă mai precizează că trei dintre episoadele filmate deja ar putea să nu mai fie difuzate la postul de televiziune.

Publicitate

Pe de altă parte, BBC a confirmat că episodul programat pentru duminica aceasta nu va fi difuzat, fără a da alte detalii.

Clarkson nu este la prima. El a primit anul trecut un ultim avertisment, după ce în luna mai a folosit cuvinte rasiste în timpul filmărilor.

La momentul respectiv, Clarkson a declarat că BBC i-ar fi spus că va fi concediat dacă va mai face vreo remarcă ofensatoare.

Controverse la Top Gear

Octombrie 2014 - Prezentatorii emisiunii au fost nevoiți să renunțe la filmările în Argentina după ce au apărut proteste din cauza unui număr de înmatriculare care ar fi făcut referire la Războiul Malvinelor, dintre Argentina și Marea Britanie, pentru două teritorii britanice de peste mări.

Iulie 2014 - Ofcom (CNA-ul Britanic) a sancționat o emisiune prezentată de Jeremy Clarkson pentru folosirea unui apelativ rasist la adresa unui asiatic.

Mai 2014 - Top Gear a atras mai multe plângeri după ce în Daily Mirror a difuzat înregistrări cu Jeremy Clarkson folosind termeni rasiști în timp ce recita o poezie. Mai târziu, el și-ar fi prezentat scuze într-un video care nu a fost niciodată difuzat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu