Skip to main content

Național 24 Plus și-a schimbat grila de programe. Reprezentanta postului: "Mai multe știri și filme"

 

national 24 Plus, modificare grilaTeleviziunea Național 24 Plus a primit votul Consiliului Național al Audiovizulului pentru a-și modifica grila de programe.

Publicitate

Nicoleta Popa, reprezentanta postului Național 24 Plus, a declarat că această solicitare vine în contextul dorinței de a difuza mai multe știri și filme.

Televiziunea a făcut această solicitare la doi ani de la ultima modificare de structură de programe, din 2013.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat modificarea structurii de programe, în unanimitate.

La ședința CNA de astăzi au participat, din partea CNA: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar trebui să închidă postul , oricum au doar seriale indiene , multă publicitate , mult teleshoping și multe preluări de la Național TV. Singurul lucru ce îl au frumos este muzica care este difuzată 1 oră pe zi în timpul săptămînii și 45 de minute în weekend. Ar trebui să revină la denumirea din 2010 N24 Plus cu producții românești.
  • N24 a murit, în mod oficial, în vara anului 2009, atunci când a tras o ultimă gură de aer înainte de a face POC! Ceea ce încă apare pe TV acum e o cârpeală de 2 lei, reluări de acum 12 ani + alte chinezării. Probabil singurul angajat rămas pe-acolo e picatul la BAC Victoraş care dă play la înregistrări din arhivă.
  • Ca sa dea filme romanesti ar trebui sa plateasca ceva. Dar filmele indiene si coreene sunt la kg. Singura emisiune adevarata de la N24 era aia a lu' duru braia, da' nu se uita nimeni la ea. :D
  • Nu prea stiu ce grila a avut pana acum, dar din cate am mai vazut, reluari de la National, cel putin in prime time difuzeaza un serial care dincolo e mult mai inainte.
  • Mai bine ar deveni un canal destinat filmelor romanesti, pieselor de teatru etc. Asa cum era odata in plan un canal numit "Film TV". National 24 de acum e un rebut.

Trimite un comentariu