Skip to main content

Pro TV va difuza Ferma Vedetelor cinci zile pe săptămână, în locul emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

 

Ferma Vedetelor - concurentiAu mai rămas doar șapte zile până când Pro TV va difuza reality-show-ul Ferma Vedetelor, care va intra în locul programului "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Noua emisiune din grila postului va debuta luni, 9 martie, de la 20:30.

Publicitate

Iulia Vântur este, alături de Nea Rață, gazda celor 12 vedete. Noua emisiune de la Pro TV va fi difuzată de luni până joi, dar și sâmbăta.

Pro TV pune la bătaie titlul de Marele Fermier și un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Cele 12 vedete care intră în "jocul" celor de la Pro TV sunt:

Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran și Ionuț Iftimoaie.

Pro TV difuzează, în prezent, o altă emisiune de tip reality-show - "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", program care la debut a fost urmărit, în medie, de peste două milioane și jumătate de români, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Despre Ferma vedetelor: 

"Organizarea, împărțirea sarcinilor, dar și cine va reuși să se impună drept fermierul săptămânii vor fi primele lucruri pe care le vor avea de rezolvat când ajung la Ferma Vedetelor", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Despre primele filmări

La filmarea promo-ului pentru emisiune, concurenții s-au întâlnit cu Iulia Vântur, gazda emisiunii, și cu Nea Rață, cel care va avea grijă să le dea sarcini complexe pentru a reuși să transforme Ferma Vedetelor într-o fermă funcțională la finalul celor 3 luni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu