Skip to main content

Restructurări la departamentul programe din Pro TV: pleacă directorul de programe Acasă TV și peste zece oameni

 
Restructurări la departamentul programe din Pro TV: pleacă directorul de programe Acasă TV și peste zece oameni
Vanessa cernea gandul

Departamentul de programe al companiei Pro TV SA a fost restructurat și peste 10 oameni au fost vizați, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Ca urmare a restructurării, pleacă din companie Vanessa Cernea, cea care coordona programele postului Acasă TV, unul dintre primii angajați ai stației și cea care a fost mai mulți ani director executiv al televiziunii.

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, au fost restructurați oameni din departamentul programming de la Acasă TV, MTV, Sport.ro și Pro TV Internațional.

Vanessa Cernea, carte de vizită, via Gândul.info:

Absolventă de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Vanessa Cernea a venit la Pro TV când era studentâ, în 1996, în practică la Ştirile Pro TV.

A fost apoi redactor la "Ora 7, Bună dimineaţa", matinalul difuzat de Pro TV.

În 1998, a fost printre primii angajați ai postului Acasă TV.

În 2008, odată cu avansarea Ruxandrei Ion în structura CME, Vanessa Cernea - atunci director de programe - devine şefa televiziunii. După restructurările de anul trecut, a trecut la coordonarea programelor stației.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • CME a esuat sub Ron Lauder si managementul lui Sirbu. A fost nevoie de maririd e capital, iesire din actionariat samd. Istoria ProTV a fost frumoasa ca un spot care ia 10 premii de creatie dar nu vinde produsul. O companie comerciala nu se evaluaza pe criterii afective. Iar oameni care stau de 20 de ani intr-o organizatie poate nu mai au energia de a o redefini sau pir si simplu stau acolo pentru ca sunt prea mediocri sau prea scumpi fata de piata pentru a fi luati de altii.
 • Daca Silviu Calangiu, marele producator mort la nastere, cel care a ingropat toate emisiunile de pe Acasa Tv e inca in trust e grav. Lituanianul chiar nu vede!
 • Conceptul de performanţă a companiei este des întrebuinţat în literatură, dar este însă rar definit.

  Managerii sunt interesaţi de
  performanţa globală a companiei , investitorii
  (actuali si potenţiali) vor percepe performanţa
  prin prisma rentabilităţii investiţiei, salariaţii vor manifesta interes faţă de stabilitatea inteprinderii. Deci despre ce vorbim?
 • asi dori sa spun in legatura cu acasa ca atunci cand pleaca oameni de la pro in loc vin apropiati de co ceo cme nu cred ca renuta la vreun post din grup pentru ca asta inseamna bani mai putini din pub si in special cablisti
  in anuntul rezulatatelor pe 2014 sa spus ca exista UN AUDIT IN CUR, SA DAT UN COMUNICAT LA SFARSITUL ANLUI IN LEGATURA CU CANALELE PRO REMIS CHIAR DE PAGINA DE MEDIA
 • Iulian: acum stim ca paginademedia se citeste sau concedierile astea au un efect. Dupa luni de zile, azi au modificat reclamele si isi promoveaza seriale care sunt pe post si pe site. Nu am un print ca nu ma asteptam sa le modifice dupa atatea luni.
 • @Baumann, A fost nevoie de curatenie in Pro, dupa Sarbu! Profitul operational a crescut de 15 ori in 2014 http://www.paginademedia.ro/2015/03/bilant-financiar-pro-tv-profitul-operational-a-crescut-de-15-ori-in-2014-fata-de-2013/ Se pare ca s-a cam furat in Pro pana la numirea lui Cesnavicius!
 • nu mile. pentru ca e slaba. cine vrea emisiuni din astea slabe merge la prima tv sau antena 1. formatul e bun, dar nu au gasit restaurantele potrivite. Victor Melian nu e rau, dar nici prea multa carisma nu are, iar montajul e praf. Desi se vrea emisiune culinara, in prima editie nici macar nu ti-a aratat cum cheful gusta din mancare. Lumea vrea sare si piper, dar unde e felul principal? Dar nu imi spune ca iti placea o emisiune de la Pro. Se poate asa ceva? :))
 • Nu ma insel. Stiu ce zic. Am niste "antene" prin trust si pe langa vanzarea posturilor Acasa Tv si Gold (care vor fi vandute la pachet), MTV-ul se va intoarce la Viacom (pe 1 ianuarie 2016). NU se stie inca soarta Sport.ro si ProTVInternational. Totusi au achizitionat dreputile pt UCL si Europa League (optiunea FTA). Acum CME-ul se concentreaza pe vanzarea activitatilor nonmedia din Romania. Sarbu, cu toate ca ar avea drept de preentiune asupra compaiilor MediaProEntertaiment, si-a manifestat dorinta de a pelua doar cele 2cinematigrafe, MediaProPictures si MediaVision.
 • Cred ca tu vezi in loc de Maruta sau Romanii au Talent noile seriale de pe Acasa :)
  Arata un print(poza) in care Acasa face reclama pe site, ei nu fac la TV, dapai pe site, unde nu au voie sa scrie o stire fara acordul CEO ProTV

Trimite un comentariu