Skip to main content

Surpriză la Românii au talent. WowBiz: Un concurent al show-ului, „tăinuitorul”, e de fapt un complice la o crimă

 
Surpriză la Românii au talent. WowBiz: Un concurent al show-ului, „tăinuitorul”, e de fapt un complice la o crimă
MediaTrust Site-uri citate martie 2015

Povestea unui deținut i-a emoționat până la lacrimi pe cei patru jurați de la Românii au talent. Andrei Grigoriu, unul dintre concurenții ediției de vineri  a trecut în etapa următoare cu un număr în care și-a spus povestea vieții: "11 ani de pușcărie pentru că a tăinuit o crimă", ani în care a fost susținut de sora lui.

Publicitate

Emisiunea WowBiz relatează însă o altă variantă, bazată pe declarațiile făcute de mama tinerei care a fost ucisă în 2003: Andrei Grigoriu ar fi fost fost complice la crimă: el ar fi ținut-o pe tânără, în timp ce prietenul lui - Constantin Lungu - i-a tăiat gâtul acesteia, relatează WoWbiz.ro.

Erika, o tânără de 25 de ani, a fost ucisă în decembrie 2003 în spatele blocului, pentru 200 de euro. Doi tineri pe care-i cunoștea din copilărie, i-au tăiat gâtul. Lungu Constantin, care avea atunci 21 de ani, a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare, in timp ce Grigoriu Andrei (concurentul de la Românii au talent), care avea 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de puscarie. Grigoriu Andrei este liber inca de la jumatatea lunii decembrie

Mama fetei, pentru Wowbiz:

"Andrei Grigoriu a fost considerat complice la crimă. El a fost cel care a chemat-o pe fiică mea jos, spunându-i că vrea să-i dea datoria. El și celălalt băiat, Lungu, se împrumutaseră la Erika cu 200 de euro și tot amânau să-i dea banii. Am înțeles că atunci când s-au întâlnit cu fiică mea i-au mai cerut bani, iar ea a început să țipe la ei. S-au enervat și au omorât-o. Andrei Grigoriu a ținut-o că să nu țipe, iar Lungu i-a tăiat gâtul.

Fata mea s-a zbătut, au spus anchetatorii, pentru că a fost atât de tare ținută încât avea mandibulă ruptă. Cei doi criminali au plecat apoi, s-au spălat în Bega și tot acolo au aruncat cuțitul. Apoi, au fost la bunica unuia dintre ei și s-au schimbat, iar hainele murdare de sânge, Grigoriu le-a ars sub un pod. Eu știu toate aceste informații de la proces, din ce spuneau anchetatorii".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Cine naiba sunt aceste panarame de la wow biz de isi baga nasul pe peste tot . Asa au facut si cu emisiunea sunt celebru scoate-ma din jungla.Acum isi baga nasul si la romanii au talent . Cine se crede Madalin Ionescu , ce crede ca asa e audienta de la protv ? Iar celor care sta si critica ca emisiunea este asa si asa sa se uite la tiganii de pe Antena 1.
  • Ce asteptari poti sa ai de la o asemenea mizerie de emisiune care promoveaza silicoane, buci si dansatoare la bara sau tot felul de alti afoni si non-talente dar care in schimb vin cu o telenovela lacrimogena pe care producatorii emisiunii o pot exploata la maxim prezentand-o milioanelor de gura casca care nu gasesc altceva mai bun de facut intr-o seara de vineri decat sa stea in fata tembelizorului si sa urmeasca prontv.
  • Banuiesc ca paginademedia poate macar sa confirme acest aspect cu ceva, cum ar fi un document. Sa preiei doar stirea de la un tabloid e cam naspa pentru paginademedia.

    Cat despre caz, nu pot sa il condamn pe el. Problema este ca el era inca inchis cand a participat, de unde rezulta ca Protv si autoritatile publice ar fi trebuit sa stie care e realitate si daca e adevarat ceea ce spune el sau nu.

Trimite un comentariu