Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoș despre plecarea Monei Segall: “A fost un moment de cotitură”. Cum a rămas la Pro TV

 

VIDEO. “A fost un moment de cotitură, pentru că ea era, la un moment dat, tot ceea ce a însemnat producție de calitate în Buftea, în Pro TV, în general în România”, a spus Pavel Bartoș despre plecarea Monei Segall, la interviul PaginademediaTV.

Publicitate

Petrișor Obae: Cum ai resimțit plecarea Monei Segall?

PAVEL BARTOȘ: Nu pot să zic că a fost un moment fericit, Doamne Ferește. Ăla a fost un moment de cotitură cumva, pentru că ea era, la un moment dat, tot ceea ce a însemnat producție de calitate în Buftea, în Pro TV, în general în România.

Dar cred în challenge-uri. Și pentru că am iubit foarte mult formatele Vocea României și Românii au talent mi-am zis: iubesc prea mult aceste formate. După aceea, mi s-a dat încrederea în faptul că oamenii care au venit sunt oameni profesioniști, care au făcut aceste formate.

Ne-am dus în țările în care le-au făcut și am văzut cum le fac. Am zis da, ne-am convins. Nu există doar Pavel Bartoș și Smiley în televiziune, există și alți oameni care fac televiziune.

A existat atunci o campanie de atragere a oamenilor dinspre Pro TV spre echipa Monei Segall, spre Antena 1. Cum ai rezistat acestui val și ce te-a ținut la Pro TV?

PAVEL BARTOȘ: Cum am spus, iubesc foarte mult aceste formate. Le iubesc! Le știam potențialul. Nu erau niște formate care s-au epuizat. În fiecare an, lumea așteaptă din ce în ce mai mult aceste emisiuni să vadă cum se dezvoltă. Și atunci a trebuit să-mi acord încrederea altor oameni, dar profesioniști, care au făcut aceste lucruri. La vremuri noi, producători noi. La producători noi, principii noi, policiti noi.

Ține de tine cât te poți adapta, iar eu mă consider o persoană adaptabilă. Și încă un lucru: am încredere în mine. Am ajuns la un anume nivel – sper – în care eu am încredere în mine. Știu că ceea ce fac poate fi bine, și dacă am producătorul bun și echipa bună, poate fi foarte bine.

A fost greu să o refuzi pe Mona Segall, cea care te-a adus în această poziție?
Nu ține de refuz sau de accept, a fost un moment de cotitură. Normal că mi-aș fi dorit să continuăm la nesfârșit colaborarea noastră, sper, cândva, să ne reîntâlnim. O consider un producător foarte, foarte bun. Și foarte profesionist. Dar, pe de altă parte, îți pui niște probleme, îți pui niște întrebări, iar răspunsurile vin din tine.

Pot să mai fac ceva nefiind sub bagheta respectivă? Și mi-am dat seama că da. Am încredere în mine. Plus că oamenii care au venit mi-au dat încrederea, mi-au dat măcar premisele unei încrederi viabile și care uite, în timp, s-au dovedit valabile. Exact ce le cerem noi concurenților, mi-am cerut eu de la mine. Consider că sunt la o maturitate profesională în care pot să-mi gestionez singur niște lucruri care țin de mine. Nu pot să gestionez lucruri legate de un brand sau de o emisiune, dar care țin de mine, sigur.

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Pavel Bartoș, la PaginademediaTV, despre plecarea Monei Segall:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu