Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoș despre relația cu Smiley: Totul e spontan. Niciunul dintre noi nu a încercat să fie mai bun decât celălalt. Nu ne-am certat niciodată. Am făcut 40.000 de km la Românii au talent

 

Bartos 3

Publicitate

VIDEO. “Niciunul dintre noi nu a încercat să fie mai bun decât celălalt”, a spus Pavel Bartoș la interviurile Paginademedia.ro despre relația cu Smiley, partenerul de prezentare de la Românii au talent. “Dacă s-ar întâmpla așa, ar interveni un fel de tensiune”, a adăugat el.

Bilanțul a cinci sezoane Românii au talent:

“Chiar făcem cu Smiley un calcul: am făcut peste 40.000 de kilometri, am băut peste 30.000 de cafele, ca să nu mai spun câtă apă plată cu lămâie. Dar ce a fost cel mai important, ne-am consolidat foarte mult prietenia”.

Bartoș a povestit că îi este greu să îi spună Smiley și că “nașul” cuplului a fost producătoare Mona Segall:

“Eu îi spun Andreiu. Niciodată n-am putut să-i zic Smiley. Smiley mi se părea mai de scenă. Suntem atât de apropiați încât avem diminutive sau pur și simplu nu ne spunem nimic. Dar în general îi spun Andrei sau Andreiu.”

Bartoș, despre relația cu Smiley:

“El nu este un om al scandalurilor. Este un om cu mult bun simț, are și avantajul unor părinți extraordinar, cu o educație pe măsură. Are un bunsimț câteodată enervant. Niciodată nu l-am văzut vorbind de rău pe cineva.”

“Întotdeauna dă cât simte. Niciodată nu încearcă să dea mai mult sau să fie altceva decât e.

“N-a fost niciun fel de training, n-am făcut repetiții înainte. Să zicem tu faci așa, eu fac așa. Nu! Au fost foarte multe întâlniri. Vorbindu-ne mult, ne cunoșteam din ce în ce mai bine, vezi unde are el o temere, unde am eu o temere. E foarte important să te cunoști cu partenerul foarte bine.“

La început ne-am uitat la ce fac cei de afară, că formatul e internațional. Ne-am uitat la America’s got talent, Britain got talent, ne-am uitat și la Thailanda și ne-am făcut o idee. Dar în clipa în care am urcat pe scenă s-a schimbat tot.

“După atâtea sezoane suntem naturali și suntem noi, așa cum suntem. Când vedem ceva frumos, ne place, când vedem ceva măreț, ne impresionează.”

"Noi nu ne-am certat niciodată. Niciodată. Jur."

"Totul e spontan acolo Îmi vine mie o idee, îi mai vine lui o idee. Dacă noi am face dinante, ar părea o făcătură. Noi mergem foarte mult pe ideea de improvizație, de spontaneitate."

Cum gestionează presiunea ratingului?

“Nu ne gândim atât de mult la rating. Dacă te gândești prea mult la asta, intri într-o tensiune. Pornim cu un produs pe premisa că vom avea rating. Brandul Pro TV este unul fenomenal. De aceea ceea ce faci tu în spate, pregătirea ta, trebuie să fie pe măsură. Până apari pe post trebuie să fii la un anumit nivel, pentru că trebuie să gestionezi un format, o muncă a oamenilor din jurul tău colosală.

La rating mă pot gândi a doua zi dimineață sau seara, după ce se dă stop. Eu trebuie să gestionez relația cu publicul, cu juriul, cu concurenții. Făcându-le bine, ratingul apare sau nu apare. A doua zi te bucură. În general mi s-a întâmplat să am bucurii.

Dar nu sunt ahtiat după rating. NU ratingul mă face pe mine, e fac ratingul! Doamne, ce vorbă mare am spus! Să nu se înțeleagă altceva: ratingul îl face echipa Românii au talent, ratingul îl face brandul Pro TV. Exista o vorbă la un moment dat, pe Pro TV poți să pui și mira că tot face două puncte de rating.”

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Bartoș despre relația cu Smiley

VIDEO. Începuturile cuplului Bartoș - Smiley. Nu ne-am certat nciodată

VIDEO. Pavel Bartoș despre presiunea ratingului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu