Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoș: Eu voi fi actor toată viața. Prezentator poate încă trei, patru, cinci ani. Nu am pretenția să fiu până la 80 de ani în televiziune

 

VIDEO. Cum l-a ajutat pe Pavel Bartoș backgroundul de actor la prezentarea emisiunilor Românii au talent și Vocea României? Dar invers?

Publicitate

Pavel Bartoș, la interviul Paginademedia.ro:

“Tot timpul am încercat ca popularitatea pe care o câștig în televiziune, să o transfer în teatru. Am văzut - și mă bucur – când pe spectacolele pe care le am la Teatru Odeon scrie “Epuizat”. Asta îneamnă că lumea te iubește și te vrea. Mă bucur că atunci când mergem în țară, cu spectacole, mă anunță cei de la festival că s-au vândut în trei ore biletele. Să fiu ipocrit să spun că nu-mi place.”

Actorie sau televiziune?

“Eu voi fi actor toată viața. Prezentator poate încă trei-patru ani, cinci ani. Există un ciclu, nu o să fiu Pavel Bartoș care sunt acum. Avem exemple clare: unii au fost, nu sunt, așa o să fiu și eu. Nu am pretenția că o să fiu până la 80 de ani în televiziune. Dacă mie îmi iese, să dea Dumnezeu!”, a spus Bartoș. “Dar eu toată viața voi fi actor. Și atunci menirea mea este să mă fac cât mai cunoscut, dar făcând lucruri de calitate.”

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Pavel Bartoș: Voi fi actor toată viața

VIDEO. Pavel Bartoș: popularitatea pe care o câștig în televiziune o transfer în teatru

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu