Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoș, Românii au talent: “mă impresionează concurenții care își depășesc condiția”. Anul acesta avem mai puțin “cântăcioși”. În viața vieților mele nu o să fiu jurat

 

Fullscreen capture 3122015 122029 PM.bmp

Publicitate

VIDEO. “Mă impresionează concurenții care își depășesc condiția. Mă mai impresionează cei în vârstă”, a spus Pavel Bartoș, coprezentatorul emisiunii Românii au talent, la interviurile PaginademediaTV.

În ziua startului sezonului cu numărul cinci Românii au talent, Paginademedia.ro publică un interviu video cu Pavel Bartoș, un dialog despre culisele emisiunii, despre cuplul Bartoș - Smiley, despre teatru și televiziune.

“În viața vieților mele nu o să-mi aleg și am refuzat să fiu jurat. Nu cred că am abilitatea să spun “tu ești bun, tu nu ești bun”, a mărturisit Pavel Bartoș.

Spre deosebire de primele sezoane, cand participanții se concentrau pe talente artistice, diversitatea este mai mare anul acesta:

“Cumva, acum s-a reglat lumea asta a talentelor. Știu că, dacă sunt un cântăreț foarte bun, mă duc la Vocea României. Și atunci avem mai puțini “cântăcioși”, concurenți care cântă, dar avem diversitate. În primi ani, lumea asocial talentul cu dansatul sau cântatul. Nu. Acum este foarte diversă. Mă surprinde. Îți vine campionul mondial de dat la toporișcă, îți vine cine știe cine. Nu m-aș fi gândit că există atâtea lucruri, că poți face un spectacol din ele.”

Ce îl impresionează?

“Pe mine mă impresionează concurenții care își depășesc condiția. Îi încurajez extrem de tare.”

Mă mai impresionează cei în vârstă. Am avut oameni de 80 de ani care au arătat că nu renunță la visul lor nici la vârsta aia. Sunt lecții de viață. Oameni care din anumite motive abia acum cred că este momentul lor de a se manifesta. Tipul acesta de talente mă impresionează”, a spus Bartoș la Interviurile PaginademediaTV.

Munca la show?

“Până la ce se vede la TV e o muncă titanică. Noi, prezentatorii, juriul suntem doar o părticică. Dar în spate se muncește enorm. În fiecare oraș vin 500-600 de oameni. Din ei rămân 50-60 care vin pe scenă, dar nu înseamnă că toți sunt dați la televizor.

La preselecții vin 500 de oameni, dar pe televizor vedem 150. E o muncă titanică să îi alegi. Eu îi admir pe cei de la montaj. Văd tone de materiale. Stau cu regizorul, cu editorul, aleg. E o muncă extraordinară.”

Cum a ajuns la show?

Jucam în seriale. Am prezentat și două revelioane. Probabil atunci m-au “încercat” și am putut dovedi. O mare schimbare în ale televiziunii, și probabil acolo m-a cunoscut mai bine producătorul Mona Segall, a fost Dansez pentru tine. Am participat la Dansez pentru tine unde, Doamne, cât de greu a fost! Nu am crezut că poate fi atât de greu.
Eu sunt un om care atunci când se implică, se implică! Am slăbit atunci vreo 11 kilograme, dar muncind: aveam și teatru, filmam și seriale, nu știu cum am rezistat. Acolo m-a cunoscut lumea altfel. Pentru mine, în relația cu televiziunea și cu producătorul, a fost hotărâtor. Apoi a urmat Românii au talent.

Interviul a fost filmat în studioul Mindopoly

VIDEO. Ce îl impresionează pe Pavel Bartoș la Românii au talent:

VIDEO. Românii mai au rezerve de talent

VIDEO. Productia show-ului: Vin 500 de oameni, dar pe TV se văd 150

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu