Skip to main content

VIDEO. Șerban Huidu revenire episodică la Cronica Cârcotașilor în rolul „Năşicului”

 

Huidu_cronica

Publicitate

Noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ a debutat miercuri, 4 martie, la Prima TV, cu revenirea lui Şerban Huidu în faţa camerelor de filmat, anunță Adevărul. Hudiu este „Nășicu”, într-o scenetă a Cârcotașilor.

Năşicu, il capo di tutti capi, a prezidat o întâlnire de „famiglie“ de la care n-au lipsit cele mai râvnite capete, Elena Udrea, Alina Bica, Gheorghe Ştefan, Viorel şi Andrei Hrebenciuc, adevărate trofee pentru DNA.

Noul sezon al Cărcotașilor a debutat cu un nou coprezentator. În locul lui Alex Bogdan a intrat Cristian Hrubaru, un veteran al emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu il cunosti dar ai pareri foarte "adevarate" despre el, facute probabil cu informatiile din tabloide! Totusi daca esti atat de destept, afla ca "nu v-a fi nimic spectaculos" va ala se scrie legat reprezinta viitorul ! Nu e frumos sa il faci pe Huidu in toate felurile si tu nici sa scrii sa nu stii! tz tz tz!
  • BRAVO lui Serban Huidu. macar, Huidu are curaj sa se Intoarca la Televizor si sa se intoarca la Cronica Carcotasilor, indiferent ce ar spune unii. eu il Felicit pe Huidu, pentru curajul sau de a reveni la Cronica, voi vedea din nou Cronica cu ocazia asta.
  • Rusine celor care stau linga criminalul diabolic ,mincinos si diversionist SERBAN HUIDU. LOCUL acestui criminal este la 2 m in pamint ,nu la televizor A omorit 3 oameni nevinovati fiind beat, drogat si protejat de lantul trofic din justitia brasoveana.NU A PLATIT UN LEU PENTRU O LUMINARE SI NICI O ZI DE INCHISOARE aces criminal.
  • Un criminal din inculpa, un infatuat, caracter jegos, ce sa mai vorbim, o canalie. Cat despre noul sezon, nu v-a fi nimic spectaculos. Respect pentru munca depusa de toata echipa, dar cred ca sunt constienti ca nu vor putea face nimic in plus. In schimb astept sa vad cum se misca Gainusa.
  • Personajul Huidu dupa gratii nu vrea sa il interpreteze? Ce ironie... sa rada de niste tipi bagati la zdup pt furt unu care e liber desi a furat vieti .sper sa nu aud ca nu a fost cu premeditare ca si cum condusul cu viteza sau cu mintea zdruncinata e semn de buna purtare . De atunci se pare ca are audienta pe care o merita

Trimite un comentariu