Skip to main content

Activ EFEM, făcut de foştii Guerrilla, se transformă în postul Tanănana. Vlad Craioveanu va prezenta matinalul

 
Logo Tananana
Logo Tananana

Postul ActivEFEM îşi va schimba denumirea în Tanănana, după ce forul audiovizual a aprobat solicitarea companiei de a-şi modifica numele şi grila de programe. Vlad Craioveanu se numără printre realizatori. El va realiza matinalul alături de Ciprian Muntele. Postului i s-au alăturat mai mulţi foşti de la Radio Guerrilla, printre care se numără Bogdan Şerban şi Mircea Oculeanu.

Publicitate

Reprezentanţii postului, prezenţi astăzi la CNA, au menţionat că postul va fi relansat în această primăvară, fără a oferi o dată exactă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare detalii despre proiectul Tanănana:

Societatea Videomarket, care operează postul de radio, deţine licenţe în Bucureşti, Timişoara, Huşi şi Medgidia. Staţiile vor face retransmisie integrală de la Bucureşti. Tanănana va avea producţie proprie 9,66% şi alte producţii 90,34, potrivit proiectului depus la CNA.

Liliana Georgescu, director general al Videomarket, a declarat în faţa membrilor că echipa postului s-a mărit de la 12 la 30 de persoane.

În plus, Andrei Bogdan, director de programe al postului, a declarat: „Este vorba despre un nume nou. În sine e un proiect editorial nou, de aceea este necesar şi schimbarea numelui. Acest nume este ales în conformitate cu ce îşi propune radioul să facă. Să aducă o muzică în fm care nu se găseşte în acest moment pe radiourile din România. Avem o echipă mult mărită astfel că vom acoperi 15 ore zilnic de luni până vineri. Programele de weekend au crescut şi ele la 7 ore zilnic, program de live.”

Potrivit proiectului depus la CNA, ştirile vor fi din oră în oră, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 8.00 - 20.00, de Alina Barbu, Mihaela Chiriac şi Alexandra Coravu.

Formatul muzical: radioul îşi schimbă formatul din Cotemporary Hit Radio, în care muzica românească ocupa 90% din grilă, în Alternative Adult Contemporary (30% muzică românească şi 70% străină).

Paginademedia.ro prezintă în continuare grila postului Tanănana, aşa cum a fost prezentată la CNA:

Radio ActivFM 1 Radio ActivFM 2

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un ascultator Un ascultator
    Sunt curios ce parere are Dobro despre asta. Muntele l-a parasit pentru Craio. :)) Deci asta e un fel de Guerrilla 2.0? Sper ca e un radio mai de hipsteri, ducem lipsa de asta acum, Gold e ceva mai comercial decat era Guerrilla inainte. Deja ii cam stiu playlistul.
  • gigi gigi
    sunt curios cam ce au fumat astia atunci cand au ales noul nume al postului de radio..
  • Bai domnilor, Bai domnilor,
    "Tananana-tananana" era un leit-motiv din monologurile radiofonice ale lui Exarhu.
    Multe a mai lasat omul asta in urma si pe multi i-a marcat si influentat (voluntar sau involuntar), pacat ca nu se mai face auzit...
  • popescu ion popescu ion
    Transferul celor de la Guerrilla e un lucru bun, toti is profesionisti.
    Numele noului post mi se pare neinspirat.
  • Iulian Iulian
    Asta-i post TV sau radio? Nu am inteles de la inceput cand am citit ca si-a schimbat numele in Activ EFEM.
  • andu andu
    dupa zicala tot ce e bun tre sa dispara, asa se mai duce la vale inca un post de radio, singurul pe care-l placeam si il ascultam cu placere pentru muzica diversificata pe care o da. ce o sa se intample de acum acum incolo Dumnezeu cu mila

Trimite un comentariu

sus