Skip to main content

Activ EFEM, făcut de foştii Guerrilla, se transformă în postul Tanănana. Vlad Craioveanu va prezenta matinalul

 
Logo Tananana
Logo Tananana

Postul ActivEFEM îşi va schimba denumirea în Tanănana, după ce forul audiovizual a aprobat solicitarea companiei de a-şi modifica numele şi grila de programe. Vlad Craioveanu se numără printre realizatori. El va realiza matinalul alături de Ciprian Muntele. Postului i s-au alăturat mai mulţi foşti de la Radio Guerrilla, printre care se numără Bogdan Şerban şi Mircea Oculeanu.

Publicitate

Reprezentanţii postului, prezenţi astăzi la CNA, au menţionat că postul va fi relansat în această primăvară, fără a oferi o dată exactă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare detalii despre proiectul Tanănana:

Societatea Videomarket, care operează postul de radio, deţine licenţe în Bucureşti, Timişoara, Huşi şi Medgidia. Staţiile vor face retransmisie integrală de la Bucureşti. Tanănana va avea producţie proprie 9,66% şi alte producţii 90,34, potrivit proiectului depus la CNA.

Liliana Georgescu, director general al Videomarket, a declarat în faţa membrilor că echipa postului s-a mărit de la 12 la 30 de persoane.

În plus, Andrei Bogdan, director de programe al postului, a declarat: „Este vorba despre un nume nou. În sine e un proiect editorial nou, de aceea este necesar şi schimbarea numelui. Acest nume este ales în conformitate cu ce îşi propune radioul să facă. Să aducă o muzică în fm care nu se găseşte în acest moment pe radiourile din România. Avem o echipă mult mărită astfel că vom acoperi 15 ore zilnic de luni până vineri. Programele de weekend au crescut şi ele la 7 ore zilnic, program de live.”

Potrivit proiectului depus la CNA, ştirile vor fi din oră în oră, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 8.00 - 20.00, de Alina Barbu, Mihaela Chiriac şi Alexandra Coravu.

Formatul muzical: radioul îşi schimbă formatul din Cotemporary Hit Radio, în care muzica românească ocupa 90% din grilă, în Alternative Adult Contemporary (30% muzică românească şi 70% străină).

Paginademedia.ro prezintă în continuare grila postului Tanănana, aşa cum a fost prezentată la CNA:

Radio ActivFM 1 Radio ActivFM 2

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Parerea mea este ca radioul nu va avea succes, numele e aiurea, si genul abordat nu este prea apreciat la noi.
 • Korekt! Cănd e nume mai fumoase, ca Iisus, Jesus, Gizăs, Hesus şi etc.
  Vlad e cel mai ză best. Şi dacă dă numele la radio Clâng Spârc, cu kapa, tot sparge audienţele.
 • […] ştiri pe scurt: High Quality pentru Vine, Facebook analytics for apps, Activ Efem devine Radio Tanănana, a avut loc prima ediţie […]
 • […] Potrivit proiectului depus la CNA, știrile vor fi din oră în oră, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 8.00 – 20.00, de Alina Barbu, Mihaela Chiriac și Alexandra Coravu, scrie PaginadeMedia.ro […]
 • E, ba da, multe piese sunt de Guerrilla, dar playlistul mi se pare mai sarac si mai... accesibil. Adica cam oricine poate asculta Gold, e mai pentru mase. Guerrilla ma surprindea mereu cu cate o piesa pe care n-o mai auzisem. La Gold deja le stiu pe toate, in orice moment dau drumul la radio pe Gold, aud o piesa pe care am mai auzit-o.
 • Ce inspirație nereușită Tanănana Cît despre Ciprian MMuntele aplecat și el unde e plătit ase înțelege.
 • pai.. gold fm nu are nimic din Guerrilla.. dor pe Dodro... :) eventual.. Dobro 2.0 :)
 • Pacat cate pagube poate cauza lipsa hartiei igienice uneori. Tananana, sau supararea ca n-ai cum sa tragi apa in momentele cheie.
 • nişte proşti. cum să dai nume de post de radio tanănnanana
 • nu prea era diversificata muzica pe Activ, incepi sa o stii pe de rost dupa cateva luni, oricat de cool ar fi ea. Ma bucur pentru reactivarea lui Bogdan Serban si a lui Calin Gheorghe, le-am simtit lipsa. Cu matinalul sunt curios ce audienta isi vor face, Muntele va duce greul :)
 • Guerrilla 2.0 parca era Strong Radio, iar varianta 3 - Noul Gold FM :)

Trimite un comentariu

sus