Skip to main content

Agenția Lowe&Partners se va ocupa de creația publicitară a pateului Bucegi

 

Imagine din campania de anul trecut, de pe Facebook, a brandului Bucegi. Foto: iqads.ro
Imagine din campania de anul trecut, de pe Facebook, a brandului Bucegi. Foto: iqads.ro

Publicitate

Lowe&Partners a câștigat licitația pentru comunicarea brandului Bucegi, organizată de Scandia Food la începutul anului.  Agenția va oferi servicii integrate de consultanță strategică, ATL și BTL, "rezultatul fiind un produs creativ declinabil în toate sferele de comunicare", potrivit unui comunicat de presă.

Până la momentul licitației organizate de Scandia Food, de contul Bucegi s-au ocupat agențiile CAP (pe partea de ATL) și Wunderman (pe partea de BTL).

Platforma pentru brandul Bucegi creată de Lowe&Partners va debuta în luna mai şi va include activări pe toate canalele, astfel încât mesajul să fie transmis unitar către toate categoriile de public.

"În contextul unei piețe aglomerate si competitive, cum este cea a pateurilor, provocarea principală a fost crearea unei strategii de comunicare care să diferențieze brand-ul Bucegi, prin găsirea acelor elemente specifice care oferă autenticitate produsului și creează o amprentă emoțională în rândul consumatorilor", se mai arată în comunicatul de presă remis Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce ciudat, ce bizar si ce coincidenta! Stelu a numit- pevmamdam Stroe Brumariu Lutan etc sefa dupa ce a facut-o reprezentanta lui in Comisia de etica si arbitraj. Semn ca multinumita e agenta tanasista perfecta. A fostvucenica sub Mungiu si calfa sub Culcer. E si ea colonel?

Trimite un comentariu