Skip to main content

Agenţia Lowe&Partners se va ocupa de creaţia publicitară a pateului Bucegi

 
Pate Bucegi
Pate Bucegi

Imagine din campania de anul trecut, de pe Facebook, a brandului Bucegi. Foto: iqads.ro
Imagine din campania de anul trecut, de pe Facebook, a brandului Bucegi. Foto: iqads.ro

Publicitate

Lowe&Partners a câştigat licitaţia pentru comunicarea brandului Bucegi, organizată de Scandia Food la începutul anului.  Agenţia va oferi servicii integrate de consultanţă strategică, ATL şi BTL, "rezultatul fiind un produs creativ declinabil în toate sferele de comunicare", potrivit unui comunicat de presă.

Până la momentul licitaţiei organizate de Scandia Food, de contul Bucegi s-au ocupat agenţiile CAP (pe partea de ATL) şi Wunderman (pe partea de BTL).

Platforma pentru brandul Bucegi creată de Lowe&Partners va debuta în luna mai şi va include activări pe toate canalele, astfel încât mesajul să fie transmis unitar către toate categoriile de public.

"În contextul unei pieţe aglomerate si competitive, cum este cea a pateurilor, provocarea principală a fost crearea unei strategii de comunicare care să diferenţieze brand-ul Bucegi, prin găsirea acelor elemente specifice care oferă autenticitate produsului şi creează o amprentă emoţională în rândul consumatorilor", se mai arată în comunicatul de presă remis Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Ce ciudat, ce bizar si ce coincidenta! Stelu a numit- pevmamdam Stroe Brumariu Lutan etc sefa dupa ce a facut-o reprezentanta lui in Comisia de etica si arbitraj. Semn ca multinumita e agenta tanasista perfecta. A fostvucenica sub Mungiu si calfa sub Culcer. E si ea colonel?

Trimite un comentariu

sus