Skip to main content

BPN a câștigat contul de media al Idea Bank, bancă poloneză recent lansată în România

 
BPN a câștigat contul de media al Idea Bank, bancă poloneză recent lansată în România
IdeaBank-Pipera-exterior-3

BPN România va gestiona serviciile de media ale Idea Bank (fosta Romanian International Bank - RIB), noua bancă lansată pe piață de polonezii de la Getin Holding.

Agenția de media BPN, parte a grupului Lowe, a fost desemnată câștigătoarea licitației organizate de Idea Bank la sfârșitul anului trecut, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Publicitate

Agenția se va ocupa de serviciile de strategie media, planning, buying, research și digital.

„Ne-am dorit un partener altfel, care să rezoneze cu brand-ul Idea::Bank - simplu, clar, deloc sofisticat dar original și îndrăzneț. Am găsit în BPN o echipă entuziastă, cu o excelentă expertiză în 360˚ media, creativitate în implementare și o strategie eficientă și măsurabilă” declară Ștefania Cristescu, Marketing & PR Director Idea::Bank.

Despre Idea::Bank

Idea::Bank ofera produse si servicii persoanelor fizice si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii, internet si digital banking. Banca operează cu 35 de sucursale la nivel national. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu