Skip to main content

CNA. Postul Dobrogea TV, deținut de Mihai Craiu, mutat pe o nouă firmă

 
CNA. Postul Dobrogea TV, deținut de Mihai Craiu, mutat pe o nouă firmă
mihai craiu

Postul local Dobrogea TV, operată de Media Consulta Internațional, deținută de Mihai Craiu a fost mutat pe o nouă companie. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi ca postul TV să treacă de pe Media Consulta International, pe Media Consulta Regie.

Publicitate

Postul Dobrogea TV, cu acoperire locală în Constanța și împrejurimi, retransmite 96,5% postul România TV, iar restul este producție proprie.

Media Consulta Regie are drept acționari Media Consulta International 95% și Mihai Craiu, cu 5%.

Alin Petran, consultant Media Consulta Internațional: Este vorba de o decizie strict de business și de mai buna gestionare a televiziunii. Nu vă ascundem că principalul motiv pentru această mutare este atacul pe care organismele de gestiune colectivă le au asupra societății Media Consulta Internațional, solicitând acele procente pe care le știți foarte bine, destul de mare și clar nepotrivite. Activitatea de televiziune Media Consulta Internațional reprezintă undeva sub 1%. Nu dorim să schimbăm nimic, doar o gestionare a televiziunii într-o societate dedicată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pilele la jupanii de la stat te ajuta mult in viata...acum pot sa nu plateasca linistiti iar 5-6ani drepturile, iar sumele vechi se vor sterge prin falimentul vechii societati...asa votanti, asa "stapani" :))

Trimite un comentariu