Skip to main content

Concurenți noi. Gina Pistol, din Africa la Ferma Vedetelor. Echipei s-au mai alăturat George Vintilă și Roxana Ionescu

 

Gina PistolNu a trecut mult timp de când a plecat din Africa de Sud de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!Gina Pistol a și intrat în Ferma Vedetelor. În reality show-ul de la Pro TV au mai intrat George Vintilă și Roxana Ionescu.

Publicitate

Alături de noii veniți, în fermă se mai află Augustin Viziru, Ionuț Iftimoaie, Vica Blochina, Doinița Oancea, Dima Trofim, Dan Helciuc și Cristina Cioran.

Reality show-ul este difuzat de Pro TV în fiecare zi a săptămânii, mai puțin vinerea și duminica.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu prefer sa vad audientele, decat niste audiente cu asa zise "vedete", ca de, si Maruta a zis ieri, 23.04.2015 "Ferma Animalelor", deci.. As prefera sa vad cum se descurca televiziunile la orele zilei, gen: Dimineata (06-12), amiaza(12-16), dupa-masa(16-19), prime-time (19-20/20-22/22-00)
  • mai exista si fluctuatii de audienta. ele sunt in principiu influentate de diferenta dintre Acces direct si La Maruta. in prime time, diferenta din ultimile zile a aparut mai ales pentru ca a inceput un nou serial pe Kanal D, care momentan are audiente mai slabe.
  • In ultimele zile s-au petrecut lucruri interesante, in audiente...Puterea destinului de pe Acasa a fost depasita de Observatorul Antenei 1...iar posturile Intact sunt pe creștere după ce i-au promis Oana marea cu sarea...
  • ce au asa special audientele de ieri? Antena a urcat putin datorita exclusivitatii Oana Zavoranu. Nu e prima data cand Acces direct urca audienta statiei.
  • Credeam ca scrieti si voi o stire despre audientele de ieri, dar na, vad ca va sunteti ocupati de stiri cu 7arfe :v

Trimite un comentariu