Skip to main content

DUPĂ GRATII DE ZIUA LUI. Adrian Sârbu împlineşte 60 de ani în timp ce se află în arest preventiv

 
Capturaţi ecranul complet 02.02.2015 213344.bmp
Capturaţi ecranul complet 02.02.2015 213344.bmp

Adrian Sârbu, în spatele gratiilor de ziua lui. Patronul Mediafax şi cel care a fondat Pro TV şi Pro FM îşi petrece aniversarea de 60 de ani în închisoare. Ziua de naştere a acestuia este astăzi, 18 aprilie.

Publicitate

Adrian Sârbu se află de mai bine de două luni în închisoare, fiind arestat preventiv pe 4 februarie. Omul de media este urmărit penal pentru evaziune fiscală şi este acuzat, printre altele de intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare.

De ce e reţinut în arest preventiv? Potrivit procurorilor, persoana publica fiind, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un „impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului”. Sarbu este acuzat ca, prevalandu-se de aceasta calitate, si-ar fi facilitat activitatea infractionala, abuzand de notorietate, fapt pentru care arestarea lui e „necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica”.

Motivele reţinerii lui Adrian Sârbu, pe larg, AICI

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • cei care vor iesi la pensie si vor avea 10 ani de 500-700 de lei pe cartea de munca in anii munciti la protv nu-l vor felicita niciodata. vor avea o pensie nenorocita si o batranete pe masura pensiei. nu e singurul care a facut-o dar e printre primii care a aplicat magaria asta. nu i-ar strica niste multi ani identici cu cei ai angajatilor lui platiti cu 500 de lei pe cartea de munca si restul pe drepturi de autor. cica, daca nu simti pe pielea ta cum e raul, nu crezi. pacat ca o minte brici s-a porcait la bani.
 • Mai bine scriati: Cel care a fondat MediaPro (ProTV S.A. & ProFM) :)

  La multi ani!
 • Si totusi sunt multi oameni care l-au respectat si nu il uita.
  Pentru ei si in numele lor vreau sa ii urez "La multi ani" pentru ca nu toti au curaj sa scrie comentarii.
  La multi ani dl. Sarbu!
 • pentru cum arata pro tv ca si calitate respect dar cum a lasat pro tv financiar
  si mediafax merita

Trimite un comentariu

sus