Skip to main content

Judecătorii au decis arestarea lui Adrian Sârbu pentru 30 de zile. Proprietarul Mediafax a ajuns dimineaţă în arest

 
Adrian Sârbu
Adrian Sârbu

Adrian Sarbu Digi.bmp

Publicitate

Judecătorii de la Curtea de Apel au decis, în această noapte, arestarea pentru 30 de zile a lui Adrian Sârbu notează HotNews, care citează Agerpres. Totoată, magistraţii au repsins propunerea de arestare preventivă a avocatei Liana Petrovici. Decizia instanţei nu este definitivă.

În această dimineaţă, Adrian Sârbu a ajuns în arest, după ce la miezul nopţii pleca de de la Curtea de Apel.

La miezul nopţii, Adrian Sârbu ieşea de la Curtea de Apel, după expirarea ordonanţei de reţinere de 24 de ore. El nu a comentat acuzaţiile, spunând doar că instanţa a rămas în pronunţare.

Potrivit referatului procurorilor prin care a fost propusă arestarea preventivă, Adrian Sârbu este acuzat de comiterea unor acte de o gravitate deosebita, inclusiv intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare, notează Hotnews.

Potrivit documentului, persoana publica fiind, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un "impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului". Sarbu este acuzat ca, prevalandu-se de aceasta calitate, si-ar fi facilitat activitatea infractionala, abuzand de notorietate, fapt pentru care arestarea lui e "necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia1 iulia1
    Ponta, Ghita, Dragnea....
  • Andreea Andreea
    In fiecare dimineata, stirile incep cu cate o arestare. Who`s next?

Trimite un comentariu

sus