Skip to main content

Emisiunea Top Gear ar putea fi prezentată de o femeie

 

Top Gear, the independent
FOTO: independent.co.uk

Publicitate

Emisiunea Top Gear va reveni anul viitor într-un nou format, iar reprezentanții grupului BBC nu exclud posibilitatea ca acest program de televiziune să fie prezentat de o femeie, scrie The Independent, în ediția electronică.

Kim Shillinglaw, cea care controlează activitatea BBC 2, a spus că ea atunci când se gândește la înlocuirea lui Jeremy Clarkson nu ține cont de "criteriile de gen".

"Am lucrat cu multe femei, prezentatoare TV, şi, atunci când lucram pentru programe ştiinţifice, acest detaliu reprezenta o pistă pe care voiam să o urmez. Însă nu am coordonat niciodată un show TV gândindu-mă că acesta ar fi criteriul de alegere a prezentatorului. Cred că şi de această dată, cursa va fi una deschisă. Vom avea în vedere, în mod cert, câteva femei, dar nu acesta va fi criteriul principal de selecţie", a precizat Kim Shillinglaw, șefa BBC 2.

BBC va difuza ultimele filmări cu Jeremy Clarkson în calitate de prezentator al emisiunii "Top Gear" în a doua jumătate a acestui an, a anunţat, joi, grupul media britanic. Kim Shillinglaw spune că acele filmări, deşi nu au fost finalizate, vor fi difuzate cel mai probabil în vara acestui an.

Reamintim că, în luna martie a acestui an, Jeremy Clarkson a fost concediat de grupul media britanic BBC în urma unei altercaţii cu un producător, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu