Skip to main content

Florin Călinescu, invitat în emisiunea lui Mircea Dinescu de la TVR 1

 
Dinescu si Calinescu_0285
Dinescu si Calinescu_0285

Florin Călinescu este invitatul lui Mircea Dinescu, la emisiunea Politică şi delicateţuri, difuzată de TVR1.

Publicitate

Prieteni vechi şi foşti colegi la Academia Caţavencu, Mircea Dinescu şi Florin Călinescu se întâlnesc în bucătăria restaurantului poetului, în această duminică, de la ora 15.00.

  • Florin Călinescu este actor, realizator de emisiuni radio şi TV şi om de afaceri. A cochetat şi cu politica şi a fost, timp de 14 ani, director al Teatrului Mic din Bucureşti.
  • Născut pe 29 aprilie 1956, la Timişoara, Călinescu a abosolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, a jucat în peste 10 filme şi a fost realizator la TV Sport, Pro TV, Tele7 ABC şi Vox News.
  • Intrat în lumea media la începutul anilor ‘90 cu emisiunea „Duminicile celor singuri" de la Radio Pro FM, Florin Călinescu a cunoscut apogeul carierei de realizator la Pro TV, în anul 2000, cu emisiunea în prime time „Chestiunea Zilei".
  • A jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune, precum „Lumini şi umbre”, „Balanţa”, „Asfalt Tango”, „O vară de neuitat”, „E periculoso sporgersi”, „Poveste de cartier”, „Băieţi buni”, „Tanti Florica”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Dineu cu prosti pe banii TVR. Pina cind, Stelian Tanase?

Trimite un comentariu

sus