Skip to main content

Fostul director de achiziții de la Acasă TV a venit la Prima TV pe aceeași poziție

 
Fostul director de achiziții de la Acasă TV a venit la Prima TV pe aceeași poziție
Ines Nastasoiu

Ines Turturică, fosta directoare de achiziții a postului Acasă TV, a intrat din această lună în echipa Prima TV.

Publicitate

Ea a fost numită în funcția de manager de achiziții (acquisition manager) la departamentul de programe al televiziunii lui Cristian Burci.

Nu este prima colaborare cu Prima TV. Prima întâlnire a lui Ines cu Prima TV a avut loc în urmă cu 18 ani, când aceasta lucra ca traducătoare la serialele postului fondat de Cristian Burci. Cu un an înainte, în 1996, Ines a lucrat tot ca traducătoare, dar pentru Tele 7abc.

Carte de vizită Ines Turturică:

  • În 1996 Ines Turturică a lucrat ca traducătoare la Tele 7 abc, un an mai tarziu a făcut același lucru pentru Prima TV.
  • În 1998 lucra ca jurnalistă la Acasă Magazin (Publimedia).
  • În toamna anului 2000, Ines Turturică a intrat în grupul Pro, unde timp de aproape șapte ani a ocupat funcția de PR manager al postului Acasă TV.
  • În perioada 2008 - 2012 Ines a fost consultant în comitetul director al Acasă, pentru grupul Central European Media Enterprises. În aceeași perioadă (iunie 2007 – iunie 2013), Ines a ocupat funcția de director de achiziții pentru postul Acasă TV.
  • Din ianuarie 2014 și până în aceeași lună a acestui an, Ines Turturică a făcut PR pentru Tv & Film Academy by Ruxandra Ion.
  • Din primăvara lui 2014 și până la începutul acestui an, Ines a mai lucrat, tot ca director de achiziții (content acquisitions manager), pentru Act Smart Film Production.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu