Skip to main content

Încep preselecțiile pentru noul sezon Vocea României

 
Încep preselecțiile pentru noul sezon Vocea României
Vocea Romaniei

Pro TV dă startul preselecțiilor pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului muzical Vocea României.

Publicitate

Televiziunea din Pache Protopopescu anunță că înscrierile pentru preselecțiile care vor avea loc în Iași, Cluj, Brașov și Timișoara se pot face pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

AUDIENȚE. Vocea României se numără printre cele mai vizionate producții  din grila Pro TV. În sezonul trecut, emisiunea de pe Pro TV a fost lider în fiecare seară de vineri, cu excepția unei singure zile în care X Factor (Antena 1) a egalat Vocea României.

În etapa preselecțiilor a sezonului cu numărul 4, show-ul a fost urmărit de peste două milioane de telespectatori din întreaga țară, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cea mai vizionată ediție a sezonului trecut a fost cea din 24 noiembrie 2014, când emisiunea a atras peste 2,1 milioane de persoane, pe minut. Audiențele celui de-al patrulea sezon al Vocii României pot fi consultate AICI.

Formatul The Voice a câștigat în 2015 premii ca: People’s Choice Awards - Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards - Favourite Talent Competition Show și Producers Guild of America - Outstanding Producer of Competition Television.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu