Skip to main content

Jeremy Clarkson urmează să apară într-o variantă rebranduită și live a show-ului Top Gear

 
Jeremy Clarkson urmează să apară într-o variantă rebranduită și live a show-ului Top Gear
Jeremy-Clarkson

Jeremy Clarkson urmează să apară din nou pe scenă alături de colegii săi de la Top Gear, Richard Hammond și James May, potrivit bbc.com. Este vorba de o serie de show-urile live ce va fi difuzată în mai multe țări.

Publicitate

Site-ul televiziunii publice din Marea Britanie mai scrie că discuțiile pentru această nouă serie au avut loc înainte de scandalul iscat din cauza faptului că Jeremy Clarkson l-a lovit pe un producător.

Prima emisiune în direct va avea loc pe 22 mai, în Belfast (Irlanda de Nord), mai notează BBC. Reprezentanții BBC Worldwide au spus că au ajuns la o înțelegere cu realizatorii de la Tog Gear pentru "a nu-i dezamăgi pe fani", mai ales că mii de persoane din întreaga lume au cumpărat bilete pentru acest tip de show. Un purtător de cuvânt a numit aceasta "o abordare sensibilă în condițiile date".

Pe de altă parte, un purtător de cuvânt din partea Brand Events (coproducător la acest show) a spus că vrea să le mulțumească posesorilor de bilete pentru "răbdarea de care au dat dovadă".

"Fanii sunt cele mai importante persoane pentru Jeremy, Richard și James. Suntem încântați să putem anunța că vom face acest tur. Suntem siguri că va fi ceva ce nu veți dori să ratați", au spus cei de la Brand Events.

Spectacolul va avea loc în mai multe locuri, printre acestea numărându-se Australia, Norvegia, Africa de Sud și Marea Britanie.

Citește și: 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu