Skip to main content

Klaus Iohannis a ales un şef pentru Biroul de Presă al Administraţiei Prezidenţiale

 
Daniela Barsan
Daniela Barsan

ACTUALIZARE. Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Bârsan în calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică.  Daniela Bârsan a declarat pentru HotNews.ro că nu va ocupa şi postul de purtător de cuvânt.

Publicitate

După recenta demisie a Tatianei Niculescu Bran din funcţia de purtator de cuvant, Daniela Bârsan va prelua comunicarea de la Cotroceni, anunţă postul de ştiri Digi 24.

Preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe aceasta din urmă în calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică.

„Doamna Daniela Bârsan va coordona activitatea Biroului de Presă al Administraţiei Prezidenţiale”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, citat de postul de ştiri al RCS.

Înainte să fie numită în funcţia de purtător de cuvânt, Daniela Bârsan a fost şefa Biroului de presa - Departamentul de analiza politica şi comunicare la PNL.

CONTEXT. În urmă cu două zile, Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

"Decizia mea a fost motivatムde constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o”, a spus Tatiana Niculescu Bran, la momentul respectiv.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moshu49 moshu49
    regret, dar nu am înţeles că este noul purtător de cuvînt, ci doar... "va coordona activitatea Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale".

Trimite un comentariu

sus