Skip to main content

Klaus Iohannis a ales un șef pentru Biroul de Presă al Administrației Prezidențiale

 
Klaus Iohannis a ales un șef pentru Biroul de Presă al Administrației Prezidențiale
Daniela Barsan

ACTUALIZARE. Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Bârsan în calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică.  Daniela Bârsan a declarat pentru HotNews.ro că nu va ocupa și postul de purtător de cuvânt.

Publicitate

După recenta demisie a Tatianei Niculescu Bran din funcția de purtator de cuvant, Daniela Bârsan va prelua comunicarea de la Cotroceni, anunță postul de știri Digi 24.

Președintele Klaus Iohannis a numit-o pe aceasta din urmă în calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică.

„Doamna Daniela Bârsan va coordona activitatea Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de postul de știri al RCS.

Înainte să fie numită în funcția de purtător de cuvânt, Daniela Bârsan a fost șefa Biroului de presa - Departamentul de analiza politica și comunicare la PNL.

CONTEXT. În urmă cu două zile, Tatiana Niculescu Bran și-a dat demisia din funcția de purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

"Decizia mea a fost motivatムde constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o”, a spus Tatiana Niculescu Bran, la momentul respectiv.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • regret, dar nu am înţeles că este noul purtător de cuvînt, ci doar... "va coordona activitatea Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale".

Trimite un comentariu