Skip to main content

Grupul Lowe are din această lună un șef pe creație, în persoana lui Vasile Alboiu

 
Grupul Lowe are din această lună un șef pe creație, în persoana lui Vasile Alboiu
Vasile Alboiu, Lowe

Începând cu luna aprilie, Vasile Alboiu devine Chief Creative Officer (CCO) al grupului Lowe, poziție din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creație.

Publicitate

În ultimii doi ani, Alboiu a fost Director de Creație al agenţiei SENIORHYPER, dezvoltând campanii digitale pentru branduri precum Orange, ING, Napolact și Wrigley, recunoscute la festivaluri de industrie precum ADC*Ro, Effie, Golden Drum și Internetics.

"Formula condusă de Alboiu va asigura o perspectivă creativă completă, care acoperă creație tradițională, creație digitală, PR și BTL, într-un produs creativ contemporan, integrat în mod natural pe toate palierele comunicării, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Despre grupul Lowe România

Lowe este prezent pe piața locală de peste 20 de ani și este compus în momentul de față din șapte agenții: BPN (media), Golin (relații publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creație și producție publicitară) și SENIORHYPER (creație și productie publicitară digitală).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu